Melih Meriç’ten Sahrede Pazar Günü Mesaisi 

featured
Melih Meriç'ten Sahrede Pazar Günü Mesaisi 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Melih Meriç’ten Sahrede Pazar Günü Mesaisi

Gaziantep CHP örgütünün sevilen ve çalışkan milletvekili adaylarından Melih Meriç, seçim çalışmalarının Pazar günü ayağında sahrede bulunan Gaziantepliler’i ziyaret etti.

“Meriç’e Yemek İkramı” 

Pazar gününü piknik (sahre) yaparak değerlendiren Gaziantepliler’i, ziyaret etmek için piknik alanlarına giden Melih Meriç sahreci vatandaşlar tarafından ikram yağmuruna tutuldu. Bazı piknikçiler “vekilim çok zayıflamışsın. Hele şu durumu ye” şeklindeki şakayla karışık ikramlarını geri çevirmeyen Meriç “sahre yani piknik bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Havayı da güzel görünce sahredeki vatandaşları ziyaret edelim dedik. Sağ olsun vatandaşlarımız misafirseverliklerini gösterdiler. Hem gönüllerini hem de sofralarını bizleri açtılar. İnşallah seçim sonrası milletvekili olarak, çok daha ucuza kurulacak daha zengin sofralara yeniden konuk olacağız” sözlerini kullandı.

“Meriç: Sahre Sofraları Eski Zenginliğine Kavuşacak” 

Piknik yapan bazı vatandaşların, “vekilim kusura bakmayın. Fiyatlar çok arttı. Soframız eskisi kadar zengin değil” demesi üzerine Meriç “biliyorum. Üzülmeyin. Eski güzel günler geri gelecek. Vatandaşların çoğu sahrede mangal yakamıyor. Etin kilosu olmuş 300 lira. Gariban yiyeceği tavuk bile alınamaz durumda. Bugün malhıtalı köfte yapayım desen, simidin, yağın, soğanın fiyatı ortada. Vatandaşlar artık soğanı taneyle alıyor maalesef. AKP öncesi evlere çuvalla giren patates, soğan, şeker, bulgur, un… Her şey gramla alınır oldu. Hep yanlış politikalar yüzünden. Size söz veriyoruz, Millet İttifakı iktidarında eski güzel günler geri gelecek. Sahreler’in de ağzımızın da tadı yerine gelecek. Buna inanın” şeklinde konuştu.

Meriç günün kalan kısmında, Tema Vakfı ve Şahinbey ilçesi mahalle muhtarları buluşmalarıyla devam etti.

Melih Meriç'ten Sahrede Pazar Günü Mesaisi 

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Melih Meriç’ten Sahrede Pazar Günü Mesaisi 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin