MERİNOS SPOR ZORU BAŞARDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOS SPOR ZORU BAŞARDI

Türkiye Bayan Voleybol 3. ligi D gurubunda mücadele eden Merinos spor bayan voleybol takımı zorlu rakibi Elazığ DSİ sporu deplasman da yenerek başarı serisini sürdürdü. Lig başından beri oynadığı altı maçın beşini kazanan Merinos spor ligin üçüncü sırasına yerleşti.

Merinos spor Bayan Voleybol takımı ligin zorlu takımlarından olan Elazığ DSİ Sporu deplasmanda yenerek başarılarına bir halka daha ekledi. Ligin başından bu yana oynadığı altı karşılaşmanın beşinde sahadan galibiyetle ayrılan Merinos spor takımı deplasmanda Elazığ DSİ sporu 3-2 yendi. İlk seti 24-26 ikinci seti 18-25 alan Merinos spor üçüncü ve dördüncü setleri 25-19 ve 25-20 kaybedince eşitlik sağlandı. Son seti 13-15 alan Merinos spor sahadan galip ayrılmasını bildi. Oynadığı üç deplasmandan da galibiyetle dönen Merinos spor ligdeki yerini korudu.

Merinos spor bayan voleybol takımı antrenörü Ali Bağcı, başarının takım ruhundan kaynaklandığını belirterek hafta sonundaki Erzurum maçını da alarak galibiyet serisinin devam edeceğini söyledi. Ali Bağcı, Gaziantep Kamil Ocak Kapalı spor salonunda yapılacak olan Merinos Spor Erzurum Spor maçına tüm voleybol severleri davet etti.

MERİNOS SPOR ZORU BAŞARDI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOS SPOR ZORU BAŞARDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin