Mesut Bozatlı, “Siyaseti AKP gençleştirdi”

featured
Mesut Bozatlı, “Siyaseti AKP gençleştirdi”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mesut Bozatlı, “Siyaseti AKP gençleştirdi”

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mesut Bozatlı Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Mesut Bozatlı, “Gençlere yönelik öncelikli siyasi çalışmamız daraltılmış ev toplantıları olacak” diyerek gittikleri her köyde, her mahallede saha çalışmalarında yoğun ilgi ile karşılandıklarını belirtti.

“Gaziantepliler her zaman bize ulaşabilecek”

Seçilen vekillere Gazianteplilerin rahatlıkla ulaşabileceğine dikkat çeken Bozatlı, “Gittiğimiz köylerde yoğun ilgi görüyoruz. Bu ilginin sebebi biz vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. AKP Gençlik kolları çalışmalarımızda gittiğimiz köylere, bugün adaylık dönemimizde de gidiyoruz. Vekil seçildikten sonrada gideceğiz. Vatandaşımız biz sizi “Seçimden öncede sonrada sahada görüyoruz. Her zaman yanımızda oldunuz ”diyor. Halk genç bir aday olmamdan da memnun. Ulaşılabilir bir vekil olacağımı biliyorlar. Çünkü bana her zaman rahatlıkla ulaşmışlardır. Gençler ile daraltılmış ev toplantıları yapmayı planlıyoruz. İl Gençlik Kolları başkanıyken ben yine Gaziantep’i temsil ediyordum. Herkes bana ulaşabiliyordu. Vekil olduğumda da bu değişmeyecek. Genç olduğumuz için daha dinamiğiz, yorulmayacağız, çalışacağız.

“Gençlerin önünü açan ve gençlere her alanda kazanım sağlayan AKP’dir”

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti gençlere her zaman değer vermiştir. Değer vermemiş olsaydı ben Milletvekili Adayı listesinde olmazdım. Ben daha önce Şehitkâmil Belediyesi Meclis Üyesiydim. Seçilme yaşını 30’dan 18’e indiren de AKP’dir. Gençlerin önünü açmaya çalışan partide AKP olmuştur. Cumhurbaşkanımız genç adayları önemsiyor. Biz Gaziantep’te toplamda 12 genç meclis üyesi olarak partimizi temsil ediyorduk. Türkiye genelinde 21 tane genç milletvekili adaylarımız listelerde. İnşallah parlamentoda yer alacak. Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Siyaseti biz gençleştireceğiz. AKP Seçim beyannamemizde gençlere yönelik yapacaklarımız yer alıyor. İstihdam ile alakalı Araban, İslahiye ve Nurdağı 6. Bölge teşvik bölgesi ilan edildi. Buralarda yeni fabrikalar kurulacak. İstihdam anlamında organize sanayi bölgemizde işçi arayan birçok fabrika var. Nitelikli niteliksiz birçok eleman aranmakta. Ama biz bu konunun daha çok üzerinde duracağız.

Mesut Bozatlı, “Siyaseti AKP gençleştirdi”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mesut Bozatlı, “Siyaseti AKP gençleştirdi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin