Mezuniyet töreninde sahnede evlenme teklif etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üsküdar Üniversitesi, 2015-2016 Akademik Yılı sonunda ilk lisans mezunlarını verdi. Ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri Ülker Sports Arena’da düzenlenen görkemli törende diplomalarını almanın heyecanını yaşadı. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın son dersi verdiği törende bir de sürpriz yaşandı. İki öğrenci, arkadaşlarının seslendirdiği şarkı eşliğinde binlerce kişinin önünde sahneye çıkarak kız arkadaşına evlenme teklif ederek parmağına yüzük taktı.

Melek benimle evlenir misin?

Törende bir de sürpriz yaşandı. İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencisi Yusuf Uluocak, birlikte mezun olduğu kız arkadaşı Elektronörofizyoloji programı öğrencisi Havva Melek Saat’e binlerce kişinin önünde sahneye çıkarak evlenme teklifinde bulundu. “Melek benimle evlenir misin?” yazılı pankart açan genç, hem kız arkadaşını hem de salondaki davetlileri şaşırttı bir o kadar da heyecanlandırdı. Kız arkadaşının evet yanıtıyla mutlu olan genç sevincini arkadaşlarıyla ve mezuniyete gelen diğer velilerle paylaştı. Gençlere bu sırada da bir arkadaşı seslendirdiği parçayla eşlik ederken Yusuf kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Beklenmedik olay karşısında sahneye çıkan Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan genç çifti kutlayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenlenen törene aileleriyle katılan öğrenciler, mezuniyet sevincini ve coşkusunu bir arada yaşadı.

İstanbul Ataşehir Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Üsküdar Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olan 2 bin 500 öğrenci diploma almanın sevincini ve heyecanını yaşadı. 2012 yılında ilk öğrencilerini alan üniversite, lisans mezunlarını da ilk bu yıl vermiş oldu.

Gençlere hayat becerileri kazandırmak istedik

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törende konuşan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “son ders ve mezunlara veda” başlıklı bir konuşma yaptı. Konuşmasında akademik başarı kadar hayattaki başarının da önemli olduğunu vurgulayan Tarhan, “Bu nedenle öğrencilerimize pozitif psikoloji ve iletişim becerisi dersleri verdik. Gençlere hayat becerileri kazandırmak istedik. Hayattaki olayları uçurtmaya da benzetirler. Aslında uçurtmayı rüzgârın uçurduğunu zannedersiniz. Aslında uçurtmanın rüzgâra karşı aldığı pozisyondur onu uçuran. Üzülüyorsunuz, sıkılıyorsunuz, hayatta zor ve sıkıntılı zamanlardan geçerken bunlara karşı aldığımız pozisyon bizi daha iyiye daha güzele götürüyor” dedi.

 

 

Görkemli tören sonunda mezunlar keplerini coşkuyla hep birlikte fırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mezuniyet töreninde sahnede evlenme teklif etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin