MHP’de Şehitkamil Belediye Başkan Adayı AKDOĞAN’ mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’de Şehitkamil Belediye Başkan Adayı AKDOĞAN’ mı?Milliyetçi Hareket Partisinde Mart-2014’de yapılacak yerel seçimler için nefesler tutulurken Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Başkan  adaylığı için Mustafa Akdoğan’ın adı geçiyor.

Gaziantep’te seçimlere iddialı adaylarla girmeyi hedefleyen MHP’de Şehitkamil ilçesi için önemli bir isim öne çıktı.

Genel Merkez ve Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt’un Mustafa Akdoğan ismi üzerinde uzlaşma sağlandığı, Belediye Başkanlığı için teklif götürüldüğü ve Mustafa Akdoğan’ın da görevi kabul ettiği gazetemize gelen bilgiler arasında!

Mustafa Akdoğan iş camiasında başarılı, istikrarlı ve nihai sonuç hedefli olan biri olarak tanınıyor. İş çevresinde mağlubiyeti asla hazmedemeyen ve başarı noktası görmeden hiçbir şeye evet demeyen kişiliğinden sıkça söz edilen Mustafa Akdoğan’ın Şehitkamil Belediye Başkan adaylığını çok yakında açıklaması bekleniyor.

KULİSLERDE HEYECAN

Şehitkamil Belediyesi için en güçlü adaylardan biri olan Mustafa Akdoğan isminin parti tabanında büyük  bir heyecan yarattığı öğrenildi. Yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP’de önemli bir ismin öne çıkması kulislerde heyecan yarattı.

MHP’de Şehitkamil Belediye Başkan Adayı AKDOĞAN’ mı?Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada aday adaylığı başvurularının 9 Eylül 2013 tarihine kadar devam edeceği söylense de Gaziantep’te bazı adayların ön plana çıktığı sızan bilgiler arasında.

Yaklaşan Mahalli Seçimler öncesinde aday adaylığı karmaşası yaşanırken Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep ilinde aday adayı yoğunluğu yaşıyor. Müracaatın çok olması parti yöneticilerini sevindirirken, aday adayları arasından tercih yapmak ta zorlaşıyor. MHP Gaziantep İl Başkanlığı tarafından her ne kadar 9 Eylül 2013 tarihi aday adaylığı için başvuruların devam edeceği söylense de şimdiden bazı adaylar üzerinde yoğun çalışmalar yapıldığı sızan bilgiler arasında.

MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adaylığı için adından sıkça söz ettiren Mustafa Akdoğan, Şehitkamil Belediyesi için en güçlü adaylardan birisi olarak dikkat çekiyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından müracaat işlemlerinin 9 Eylül olarak açıklanması nedeniyle herhangi bir açıklama yapılamamasına rağmen Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yoğun ve titiz çalışmalar yapıldığı biliniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’de Şehitkamil Belediye Başkan Adayı AKDOĞAN’ mı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin