MHP adayları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP adayları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret ettiGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği(GAİMDER), MHP’li belediye başkan adaylarını ağırladı. Müteahhitleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen MHP’li adaylar, şehrin imar, konut, ulaşım, trafik problemleri hakkında da, Başkan Rıdvan Köksüzer’den bilgi aldı.

İnşaat sektörün yaşadığı sorunların, Gaziantep’in temel problemleri olduğunu söyleyen Rıdvan Köksüzer, “Kentte arsa üretimi konusunda çok ciddi problem var. Ulaşımda, imar yönetmeliğinde ve konut ihtiyacının giderilmesinde sıkıntılar var. Sektörümüzün ve kentimizin sorunlarını içeren 25 maddelik bir rapor hazırladık. 30 Mart’ta göreve seçilecek, belediye başkanımızdan, sorunlarımıza çözüm bekliyoruz” dedi. Köksüzer, kentin yönetiminde, STK’larla daha fazla istişare edilmesinin, kente faydalı olacağını da vurguladı.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin ise, Gaziantep’in başındaki belediye başkanının, kim olursa olsun, STK’ları dinlemek zorunluluğu olduğunu ifade etti. Erzin “Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Bu konuda müteahhit arkadaşlarımızı da görüşlerini aldık. STK’larla birlikte, bu kenti yöneteceğiz. Ulaşım, imar, arsa açığının kapatılması konusunda, kararlı adımlar atacağız” diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz göreve geldiklerinde yapacakları her türlü icraatın merkezinde insan olacağını söyledi. Gündüz, ucuz arsa temini konusunda adımlar atacağını da ifade etti. Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan ise, müteahhitlerin yaşadığı sorunların çözümünün, kendi projelerinde olduğunu belirtirken, kentsel dönüşüm politikalarını kararlılıkla uygulayacaklarını, ayrıca STK’ların yaşadıkları sorunların belediyede günübirlik çözeceklerini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP adayları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin