MHP Gaziantep İl Başkanı Çıkmaz:” Bir tek milliyetçi oyun bile heba olmasını istemiyoruz!”

featured
MHP Gaziantep İl Başkanı Çıkmaz:" Bir tek milliyetçi oyun bile heba olmasını istemiyoruz!"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı Çıkmaz:” Bir tek milliyetçi oyun bile heba olmasını istemiyoruz!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, 14 Mayıs seçimleri öncesi yürütülen çalışmalar ve seçim sonuçlarına beklentilerini değerlendirdi. Bu tarihi ve kritik seçimde o veya bu sebeple hiçbir milliyetçi oyun heba olmasını istemediklerini belirten Çıkmaz, “Biz yola çıkarken Gaziantep’te oy patlaması yapacağımızı ifade etmiştik. İddiamızın arkasındayız. Hedefimiz; Gaziantep’te 4 milletvekili çıkartmak!” diyerek iddiasını yineledi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi bir açıklama yapan MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Gaziantepli seçmene önemli mesajlar verdi. Yapılacak seçimlerin Türkiye için tarihi öneme sahip olduğunun altını çizen MHP İl Başkanı Çıkmaz, “Gaziantep özelinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarında hemşirelerimize bu seçimin önemini anlattık. Vatandaşlarımız konuya en az bizler kadar hakim ve hassasiyetle yaklaşıyorlar. Hemşirelerimizin adayı belli, kararları net” ifadelerine yerdi.

Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde tarihi bir farkla seçimi kazanacağına yürekten inandıklarını dile getiren Çıkmaz, şunları kaydetti:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceği konusunda zerre şüphe ve endişemiz yok. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler de hemşirelerimizden büyük oranda destek göreceğimizi saha çalışmalarımız ve özel görüşmelerimiz neticesinde gördük ve hissediyoruz. Biz Gaziantep’te seçim startını verdiğimiz de ‘En az 4 milletvekili çıkarmak için çalışacağız’ demiştik. Bugün itibariyle de hedefimiz aynı. Çakma anketlerle MHP’yi kötü durumda gösterme gayretinde olanlar 14 Mayıs’ta gerçek anket olan sandıktan çıkacak sonuçlarla bozguna uğrayacaklar. Beklenenin çok çok üzerinde bir oy oranı ve milletvekili ile bu seçimin sürprizini Gaziantep’te biz yapacağız.”

Farklı sebeplerle gerek İYİ Parti’ye geçiş yapan gerekse farklı siyasi partilere yönelme eğilimindeki Milliyetçi-Ülkücü seçmene de çağrı yapan MHP İl Başkanı Çıkmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her zaman her toplumda fikir ve düşünce ayrılıkları, kırgınlık, küskünlük olabileceği gibi bizlerin arasında da bir şeyler yaşanmış olabilir. Bu kırgınlık, kızgınlık ve öfke ile bazı kararlar alınmış da olabilir. Biz özellikle kendini Milliyetçi-Ülkücü olarak tanımlayan ve böyle hisseden tüm dava arkadaşlarımızı yeniden 3 hilalin etrafında toplanmış olarak görmek istiyoruz. Çünkü bu seçimlerin telafisi olmayabilir. Herkes iyi bilmeli ki bu seçimde sandığa atılacak her oyun vebali var. Son pişmanlıklar fayda etmeyebilir. Ülkemizin yeni yüzyılının yol haritasını da belirleyecek bu seçimde bir tek oyun bile heba olmasına gönlümüz razı olmayacaktır. Hiçbir dava arkadaşımızın gelecekte ‘Keşke’ deyip, pişmanlık duymasını istemeyiz. Burada melese şahıs, makam, mevki değil, ülke, millet ve devlet meselesidir. Bu seçimde kırgınlık, küskünlük, öfke ve kişisel hesaplaşmaların bir kenara bırakılması ülkemizin istiklal ve istikbali için hayati derecede önem arz etmektedir. Ben başta Ülkücü harekete hizmet vermiş ve değişik sebeplerle partimize gönül kırgınlığı olan dava büyüklerimizin ve tüm Milliyetçi-Ülkücü kardeşlerimizin sandığa bu şuurla gidip, vicdanının sesine kulak vererek yapması gereken neyse onu yapacağına eminim.”

Başkan Çıkmaz, Türkiye’nin son dönemde gündeminden düşmeyen ve muhalefetin de seçim vaadi olarak meydanlarda kullanıp, istismar “Göçmen” meselesiyle ilgili ise şunları söyledi:

“Son 10 yılda ülkemize kontrolsüz bir şekilde göç gerçekleştiğiniz biz de farkındayız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu konudaki hassasiyetini, çekincelerini her fırsatta dile getirmekte ve uyarılarını yapmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da göçmen sorunun insani koşullar çerçevesinde çözülmesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için talimatlarını aylar, yıllar öncesinden verdi. Bölgede huzurun tesisi için kapsamlı çalışmalar, görüşmeler ve girişimler yapılıyor. Bölge ülkeleri üst düzeyde sorunun çözümü için sürekli olarak bir araya geliyor. Biz MHP olarak bu işin takipçisiyiz ve en kısa sürede çözüme kavuşturulması için net bir tavır içerisindeyiz. O nedenle göçmen meselesinde ne yapılacaksa yine Cumhur İttifakı iktidarında tarafından yapılacaktır. Etkin ve kalıcı bir çözüm üretileceğinden vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Amaç, burada kimsenin zarar görmeden huzur içerisinde kendi isteğiyle vatanına gönderilmesidir. Ülkemize sığınmış hiç kimseyi katillerin, zalimlerin önüne atma, ellerine teslim etme gibi bir keyfiyet ve lükse sahip değiliz. Aksi bir durum söz konusu olamaz. Türklüğe ve Türkiye’ye yakışmayacak bir tavır Cumhur İttifakı ve MHP’den beklenmemeli. Çözüm, bölge ülkeleri arasında diplomatik yollarla bulunacak ve hayata geçirilecektir. Bu noktada önemli mesafeler alındı. Milletimiz merak etmesin ve endişeye kapılmasın. “

Açıklamasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece tohumları atılan Cumhur İttifakı’nın ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ve her geçen gün artan tehditlere karşı milli duyguları güçlendirerek bugünlere geldiğini dile getiren Çıkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu ittifak, pazara kadar değil mezara kadar sürecek bir ittifaktır. Cumhur İttifakı, hain darbe kalkışmasının yaşandığı gece vatan, millet, bayrak sevdalısı vatan evlatları tarafından meydanlarda inşa edildi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimiz, milletiz ve vatanımızın bekası için bu ittifakta yer aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Bize yakışan hiçbir beklenti içerisinde olmadan ve menfaat gözetmeden devletimizin yanında olmaktı. Onu yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar böyleydi, bundan sonra da böyle olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu yaklaşımı tarihe not düşülmesi gereken bir tavırdır. Milletimiz bu tarihi duruşun ve aslında ne yapılmak istendiğinin farkına ilk günden itibaren vardı. Bilinsin ki, Türk Milliyetçileri, MHP kadroları dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletinin yanında durmaya devam edecektir. Vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta gerekeni yapacak ve tercihini ülkeyi kapalı kapılar arkasında yapılan kirli pazarlıklarla Türkiye ve Türk düşmanları tarafından kurulan Zillet İttifakı’na yerine vatan, millet, bayrak ve devletin bekası için bir araya gelen Cumhur İttifakı paydaşları ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır.”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Gaziantep İl Başkanı Çıkmaz:” Bir tek milliyetçi oyun bile heba olmasını istemiyoruz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin