MHP İL BAŞKANI ERZİN, GTO’YU ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İL BAŞKANI ERZİN, GTO’YU ZİYARET ETTİMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Erzin ve İl yöneticileri, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, “Oda olarak, doğru yapılana ‘Doğru’, yanlış yapılana ‘Yanlış’ diyebilen bir çizgimiz var ve bu çizgimizden asla taviz vermiyoruz” dedi.


Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, MHP İl Başkanı görevine seçilen Mustafa Erzin’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarı diledi. GTO olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durduklarını ve prensip olarak GTO çatısı altında siyaset yapılmasına müsamaha gösterilmediğinin altını çizen Başkan Aslan, “Bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının siyasetten uzak, siyasi iradeden etkilenmeden toplum yararına faaliyet göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple, iktidar ya da muhalefet gözetmeksizin doğru yapılana ‘Doğru’, yanlış yapılana ‘Yanlış’ diyebilen bir çizgimiz var ve bu çizgimizden asla taviz vermiyoruz. Bugüne kadar olumlu ya da olumsuz anlamda söylenmesi gereken neyse onu söyledik. Eleştiri yapmaktan, yanlışları söylemekten asla çekinmedik. Ancak hiçbir zaman yıkıcı olmadık, her zaman yapıcı ve de yönlendirici olmaya çalıştık. Kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz yararını düşünerek böyle bir duruş sergiliyoruz. Bu anlamda, bizlerle fikir ve görüş paylaşmak isteyen bütün siyasi parti temsilcilerimizle bir araya gelmeye, sorunların çözümü için ortak çalışma yürütmeye hazırız” şeklinde konuştu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ise, parti olarak yeni dönemde önlerine çok ciddi hedefler koyduklarını söyledi. Özellikle mahalli seçimlerle ilgili ciddi hedeflerinin olduğuna işaret eden Erzin, “Bugüne kadar yapılan yerel seçimlerde parti olarak Gaziantep’te en fazla yüzde 20 oranında oy alabilmişiz. Yapılacak ilk seçimde bu oranın çok üzerinde bir oy oranına ulaşacağız. Yine parti olarak Gaziantep’in değerleri, ortak aklı adına farklı bir MHP ortaya koymaya çalışacağız. Gaziantep’in menfaatleri için lütfen birlikte hareket edelim. Biz bu anlamda işbirliğine ve birlikte hareket etmeye hazırız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP İL BAŞKANI ERZİN, GTO’YU ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin