MHP, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN DESTEK İSTEDİMilliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan,  ilçe başkanları ve meclis üyesi adayları İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek projeleri konusunda bilgi alışverişinde bulunarak yerel seçimlerde MHP’ye destek istediler.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep şubesini Ziyaret edene MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin ve beraberindeki heyet özellikle  kentsel dönüşüm konusunda mevcut belediyelerin halka evlerinin gerçek değerini vermediğini belirterek, MHP yerel yönetimlere geldiğinde evlerin gerçek değerinde istimlak edileceğini, evin değeri yüksek ise iki vereceklerini söyledi. Erzin önümüzdeki günlerde özellikle Şehitkâmil ilçe belediyesinde yapılan yolsuzluklar konusunda açıklamalarda bulunacaklarını ifade etti. Erzin “ Yerel yönetimler mutlaka değişmelidir. Bu değişimin CHP’de olacağına inanıyorsanız oraya, MHP’de olacağına inanıyorsanız MHP’ye oy verin ama mutlaka değişim olsun. Oylar boşa gitmesin “ mesajını verdi.

KENTİMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNU ULAŞIMDIR

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alarak projeler üretmesinin kentin geleceği açısından önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi” Kentimizin en önemli sorunlarından birisi ulaşımdır. Yeni gelecek yönetim bu konuda tedbirler almazsa trafik içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Kentsel dönüşümde de birçok hatalar yapılmıştır. Bu hatalar umarım yeni gelecek olan yönetimler tarafından tekrar edilmez. Vatandaşlarımızın evleri gerçek değerinden alınmalı ve yeni bir ev sahibi olması sağlanmalıdır. Aksi takdirde alınan küçük paralar kısa zamanda erimekte ve yine gecekondulaşma devam etmektedir. Diğer bir konu ise başka illerden göçle gelen vatandaşlarıma kültürlerine ve yaşam biçimlerine uygun konutlar yapmak durumundayız. Aksi olduğunda kültürel yozlaşma ve mutsuzluk peşinden gelmektedir. Bu tip sosyolojik konular yüksek binalar yapılırken göz önüne alınmamış, yaşam kültürleri yok sayılmıştır. Sonuçta önemli  sıkıntılar ortaya çıkmıştır. Yeni gelecek yönetimin bunları göz önüne almasını ve sivil toplum kuruluşları ile irtibat halinde olmasını arzu ediyoruz”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin