MHP Şehitkamil İlçe Başkanı KURT, istifa etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı KURT, istifa etti!Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkâmil ilçe başkanı Hüseyin Kurt başkanlık görevinden istifa etti.

3 yıldır başkanlık görevini yürüten MHP Şehitkamil ilçe başkanı Hüseyin Kurt “teşkilatların yeniden yapılanması için gerekli gördüğüm durumdan dolayı görevimden istifa ettim” dedi.

Kurt, “Bizim sevdamız hiçbir zaman koltuk olmadı, ülkemizin ün iter yapısını korumak için elimizden geleni yaptık. Sayın liderimiz Devlet Bahçeli ülke siyasetinde bir modeldir. Mensubu olduğumuz partiye bir katkıda bulunabilir miyiz düşüncesiyle çalıştık ancak geldiğimiz noktada politikanın yeni yüzü bizi mücadelemizden yıldırdı. Bundan sonra ilçe başkanı olarak değil, partimin bir neferi olarak, bireyi olarak, her zaman partimin hizmetindeyim” ifadelerini kullandı.

Kurt yaptığı açıklamada, 3 yıl boyunca görevimi en iyi şekilde yürütmeye çalıştım. Bu süreç içerisinde bana destek olan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, istifa etmem davam için çalışmamam anlamına gelmiyor” dedi.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı KURT, istifa etti!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Şehitkamil İlçe Başkanı KURT, istifa etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin