MHP Şehitkamil İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhp-sehitkamilMilliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe Teşkilatı her yıl olduğu gibi bu yılda MHP İl Binasında düzenlenen iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe yönetiminin düzenlediği iftar yemeğine partililer yoğun ilgi gösterdi.

İftar programına MHP İl başkanı Yrd. Doç Dr. Muhittin Taşdoğan, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel ve yönetimi, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, TÜRKAV Başkanı Levent Kürüz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Sandık Görevlileri, Okul Sorumluları, partililer katıldı.

Kuarn-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programının hemen ardından MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel bir konuşma yaparak, yemeğe katılan partililere teşekkür etti.

MHP Şehitkamil İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu

Yücel, birlik beraberlik çağrısını yineleyerek,  Ülkücü Şehitler Halil Esendağ ve Selçuk Duracık’ın ölüm yıldönümünde ülkücülerin bir arada iftarda buluşmasının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ise yaptığı konuşmada, “ Cenabı Allah’a şükürler olsun ki! Ramazan ayının onuncu gecesinde, birlik sofrasında;  Şehitkamil’in Halil İbrahim sofrasında cümlemizi bir araya getirdi. Hamd ve sena yalnız O’nadır. Bütün şükürler bütün zikirler O’nadır. Cenabı  Allah birliğimizi, dirliğimizi,  ağzımızın tadını bozmasın İnşallah. Ramazan sadece aç kalmak, susuz kalmak değildir. Ramazan eline, diline, beline sahip olmaktır. Cenabı Allah inşallah bu Ramazan’ı  hayırlarala geçirmeyi bize nasip eder. Her Ramazan’ın arkasından bir bayram olur. Ramazan Bayramı hem ülkemizde hem komşu ülkelerde hem de dünya coğrafyası üzerinde acı çeken, esir olan tüm Türklere bayram olur İnşallah!  Bu acılar bir sonraki Ramazan’da yaşanmaz.  Bu organizasyonu düzenleyen MHP Şehitkamil Başkanımız Aziz Yücel’e ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

MHP Şehitkamil Başkanı Aziz Yücel konuşmaların ardından İl Başkanı Taşdoğan’a  hediye takdim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Şehitkamil İlçe Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin