MHP’de üye bereketi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’de üye bereketi

Milliyetçi Hareket Partisi standına büyük ilgi

MHP Şehitkamil İ,lçe teşkilatı tarafından Balıklı Parkına kurulan stand vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel,  Gaziantepliler Balıklı’da kurmuş olduğumuz standımıza yoğun ilgi gösterdi. Üye olmak isteyen vatandaşlarımızı bu standa üye yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olmak her zaman ayrıcalıklı olmuştur. Bugün geldiğimiz noktada üye sayımızda gözle görülür bir artış var. Biz zor durumda olan vatandaşlarımıza iş aş deyip gidin paretiye üye olun demiyoruz. Vatandaşlarımızı zorla üye yapmıyoruz. Bizim davamız gönüllülük esasına dayanır. Mecburiyet esasına veya çıkar esasına dayanmaz. Bazıları üye sayısını abartılı bir şekilde dillendiriyor. Sorun bakalım gönüllü mü yoksa zorunlu mu?  Önümüzde yerel seçimlerin startını da burada vermiş olduk.Standımıza gelen vatandaşlarımıza Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilkelerini anlatıyoruz. Bizlere gönül vermiş dava arkadaşlarımızın mücadelesinde ki yatan Vatan aşkı,bayrak aşkı,millet aşkını anlatıyoruz.” Dedi.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel ve yöneticileri sırayla stantta nöbet tutarak vatandaşların sorunlarını dinliyor ve not alıyor. Üye olmak isteyen vatandaşlar da bu standa partiye üye olabiliyor.

Başkan Yücel, Balıklı Park’ında kurulan standın son gün olduğunu belirterek bir ay sonra Kırkayak Parkı’nda yeniden stand kurarak vatandaşlarla kucaklaşacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’de üye bereketi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin