MHP’den Erhan Gülveren’e veda ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetim, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine atanan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimi, Gaziantep’teki görev süresince kente verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Taşdoğan, “ Gaziantep’te bulunduğunuz süre içerisinde terör örgütleri ve Madde Bağımlılığı başta olmak üzere suçlularla mücadele ettiniz. Şehrin güvenliği ve huzuru için ekipleriniz ile birlikte mücadele verdiniz. Hizmetleriniz için çok teşekkür ediyor Ankara’da yeni atandığınız görevinizde de başarılar diliyoruz. Gazianteplilerin Ankara’da artık bir kardeşi bir abisi var” dedi.

Görev süresi boyunca MHP’nin ve üyelerinin verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Erhan Gülveren yeni görevinden dolayı hem hüzünlü hem heyecanlı olduğunu dile getirerek, ”Dostlardan ayrılıyor olmanın hüznünü yaşıyorum. Aynı zamanda bana verilen bu önemli görevden dolayı da heyecanlıyım. Gaziantep’in her zaman benim için yeri ayrı olacak” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’den Erhan Gülveren’e veda ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin