MHP’den ŞANLIDER’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-sanliderMHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan ile milletvekili adayları Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (ŞANLIDER) ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren MHP heyeti ŞANLIDER’in giderek güçlenen bir dernek olmasına dikkat çekti.

Ziyarette konuşan Ümit Özdağ, 1 Kasım seçimlerinin tüm partiler tarafından istenmediğini sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine gerçekleştiğini belirterek, “Koalisyon görüşmeleri gerçekçi bir şekilde yapılamadı. Tekrar seçime karar verilince parti olarak güçlü bir şekilde seçim sürecine girdik. Sonuçlarda önemli bir değişiklik olacağından ümitliyiz” dedi.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu ve özellikle Suriye sorununa dikkat çeken Özdağ, “Yanı başımızda bir savaş var. Milyonlarca insan mülteci oldu, savaşın en büyük zararı Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay gibi iller ile Türkiye’ye. Yapılması gereken ABD, Rusya, Almanya, İngiltere gibi ülkelerin de kabul ettiği Esat’lı geçiş dönemini kabul edip bu insanların bir an önce ülkelerine huzurlu bir şekilde dönmelerine yardım etmek” diye konuştu.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, derneklerinin üye sayısının sürekli arttığını belirterek, “Şanlıurfalılar ciddi bir nüfusa sahip. Dernek olarak tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Farklı meslek ve işkollarından insanlarımızı bir araya getirerek sosyal sermayemizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda klasik hemşeri dernekçiliğinin bir adım ötesine geçerek ülke sorunlarına yönelik fikir üretebilmenin de çabası içindeyiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’den ŞANLIDER’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin