MHP’li AKÇAY: “Kılıçdaroğlu Kandil ve Pensilvanya’nın Vesayetine Girmiştir”

featured
MHP’li AKÇAY: "Zillet İttifakı Türkiye Düşmanlarıyla Saf Tutmuştur"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu’nun CHP grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerini eleştiren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Kandil ve Pensilvanya’nın vesayetine giren Kılıçdaroğlu, MHP’ye ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırarak terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla yaptıkları ittifakları gizlemeye çalışmaktadır.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun her zaman yaptığı gibi konuyu saptırdığını söyleyen MHP’li Akçay, “AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yasadışı bir örgüt baro kurarsa kanunlar çerçevesinde gereği yapılır, demiştir. Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay çiğ bir üslupla konuyu saptırmakta, Bülent Turan’ın bu açıklaması hakkında utanmadan hadsizce “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bunu nasıl kabul ediyor?” diye sorma gafletinde bulunmuştur. Kılıçdaroğlu, Kandil ve Pensilvanya’nın ağzıyla konuşup Pkk, Fetö ve Hdp ile işbirliği yaparken MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “Önce ülkem ve milletim sonra partim” ilkesiyle her zaman Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında yer almış, hainlere gereken cevabı vermiştir.” dedi.

CHP’nin barolarla ilgili düzenlemeyi beka sorunu olarak görmesini eleştiren MHP’li Akçay, “Terör örgütlerini ve emperyal güçlerin Türkiye’ye yönelik heveslerini beka sorunu olarak görmeyen Kılıçdaroğlu’nun barolarla ilgili düzenlemeyi beka sorunu ve vatana ihanet olarak görmesi CHP’nin içine düştüğü içler acısı durumun göstergesidir.” dedi.

Kılıçdaroğlu döneminde CHP kaynağından ve kökünden kopmuştur

Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi kaynağından ve kökünden kopardığını söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Fetö kumpasıyla CHP’nin başına gelen Kılıçdaroğlu milli hassasiyeti olanları tasfiye ederek Hdp, pkk ve fetö destekçilerini yönetime almıştır. Kılıçdaroğlu döneminde terör örgütleriyle işbirliğine giren CHP, milli meselelere her zaman muhalefet etmiştir. Kılıçdaroğlu, şizofren muhalefet girdabında partisini Türkiye düşmanlarının gündemine mahkum etmiştir. Suriye’de Esadcı, Rusya’da Putinci, Libya’da Hafterci olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açan Kılıçdaroğlu bir televizyon kanalında Anayasanın ilk 3 maddesini değiştireceğini ve Türk Milleti ibaresini Anayasadan çıkaracağını ifade etmiştir.” dedi.

Kılıçdaroğlu terörle mücadeleden rahatsız olmaktadır

Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin güçlenmesinden, başarısından ve terörle mücadelesinden rahatsız olduğunu söyleyen MHP’li Akçay, “ Kılıçdaroğlu, terörle mücadeleye devamlı itiraz etmektedir. Fırat Kalkanı Harekatına “ne işimiz var bataklıkta” diyerek karşı çıkan Kılıçdaroğlu, Zeytindalı Harekatına “Sakın Afrin merkeze girmeyin” diyerek, Suriye Tezkeresine ve Barış Pınarı Harekatına İçim yana yana destek oluyorum.” diyerek karşı çıkmıştır. Pkk’nın Suriye uzantısı YPG’nin terör örgütü olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, hendek kazan teröristlere “Barikatları kuran arkadaşlar” diyerek sahip çıkmış, teröre bulaşan ve terör örgütüyle işbirliği yapan Hdp’li belediye başkanlarına sahip çıkmıştır. 15 Temmuz darbe girişimine tiyatro diyen Kılıçdarğlu, terör örgütleriyle mücadele için çıkarılan OHAL yasasının çıkarıldığı 20 Temmuz’a sivil darbe diyerek terör örgütlerine desteğini göstermiştir.” dedi.

CHP yönetimi yakasını Hdp, pkk ve fetö’ye kaptırmıştır.

CHP’nin terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla girdiği ilişkileri gizlemek için MHP’ye saldırdığını söyleyen MHP’li Akçay, “ Kaynağından ve kökünden koparak Kandil, Pensilvanya ve yabancı başkentlerin vesayetine giren Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Türkiye’nin karşısındaki odak haline gelmiştir. Hdp ve Pkk’ya hamilik yapan, fetö’nün sözcülüğüne soyunan Kılıçdaroğlu, muhalefet maskesiyle Türkiye düşmanlarının sözcülüğünü yapmaktadır. Kılıçdaroğlu Kandil, Pensilvanya ve Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşup Pkk, Fetö ve Hdp ile işbirliği yaparken MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “ Önce ülkem ve milletim sonra ben ve partim ” ilkesiyle her zaman Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında yer almış, hainlere gereken cevabı vermiştir. CHP yönetimi yakasını Hdp, pkk ve fetö’ye kaptırmıştır. Hdp, pkk ve fetö nereye çekerse CHP oraya gitmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını hiç edip Kandil ve Pensilvanya’yanın vesayetine giren Kılıçdaroğlu ve bazı CHP’liler bir de utanmadan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hain emellerine alet ederek Atatürk üzerinden Cumhur İttifakına saldırmaya çalışmaktadır. CHP’nin bu hali Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasını incitmektedir. Cumhur İttifakı’nın ülkemizin bekası ve kalkınması için yaptığı birliktelik Pkk ve fetö terör örgütü ile işbirliği yapan Kılıçdaroğlu yönetimindeki zillet ittifakına korku salmıştır. Cumhur İttifakı zillete düşen, pkk ve kandil ile yol yürüyenlerin karşısında son siper, son kaledir.” dedi.

Terör örgütlerini beka sorunu olarak görmeyen Kılıçdaroğlu’nun barolarla ilgili düzenlemeyi beka sorunu ve vatana ihanet olarak nitelendirmesi CHP’nin içine düştüğü içler acısı durumun göstergesidir

Kılıçdaroğlu’nun barolarla ilgili açıklamasını eleştiren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Bazı barolar anti demokratik, statükocu, vesayetçi ve marjinal bir yapıya, adeta tımara dönüşmüştür. Türkiye ne zaman terörle mücadele için operasyon düzenlese bazı baro başkanları devletin imkânlarını kullanarak teröristlere destek vermek için sokaklara dökülmekte, eylem ve söylemlerde bulunmaktadır. Hatta bazı baro başkanları içinden geldikleri topluma o kadar yabancılaşmışlar ki Türk Milletinin milli, manevi ve dini değerlerine hakaret etmektedir. Biz bazı baroların CHP’nin arka bahçesi olduğunu zannediyorduk. Meğerse CHP bu baroların arka bahçesi haline gelmiş. Sayın Cumhurbaşkanı barolarla ilgili 7249 sayılı yasayı onaylamış ve yasa 15 Temmuz 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Barolarla ilgili düzenlemenin yasalaşmasıyla CHP baroların vesayetinden ve mahalle baskısından kurtulacaktır. Terör örgütlerini, Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör yapılanmalarını, Türkiye’yi Akdeniz’e hapsetmek için Mavi Vatan ve Libya’da oynanan oyunları ve ülkemize yönelik ekonomik saldırıları beka sorunu olarak görmeyen Kılıçdaroğlu, barolarla ilgili düzenlemeyi beka sorunu olarak görmektedir. Kılıçdaroğlu bununla da yetinmemiş barolarla ilgili düzenlemenin vatana ihanet olduğunu, ülkeyi bölme ve parçalamaya yönelik bir adım olduğunu söyleme gafletinde bulunmuştur. CHP’nin Pkk, Fetö ve Ypg ilişkisi ve ihaneti gün gibi ortadadır. Kılıçdaroğlu barolarla ilgili düzenlemeyi vatana ihanet olarak nitelendirerek CHP’nin ve kendisinin ihanetini gizlemeye çalışmaktadır. Kendi milletvekillerinin CHP’nin fetö ile ittifakı konusundaki iddialarına cevap veremeyen Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin bekasıyla ilgili kaygısı varsa öncelikle terör örgütleriyle işbirliğine son vermelidir.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li AKÇAY: “Kılıçdaroğlu Kandil ve Pensilvanya’nın Vesayetine Girmiştir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin