MHP’Lİ AKÇAY:”MHP’yi yok etmek isteyenler karşılarında milli iradeyi buldu”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’Lİ AKÇAY:''MHP’yi yok etmek isteyenler karşılarında milli iradeyi buldu''MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçimleri sonrası teşkilat ziyaretlerine Alaşehir ve Kula’da devam etti. MHP ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya gelen Akçay “Seçim beyannamemizde yer alan taahhütlerimizin yeni dönemde hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı yapacağız.” dedi.

MHP Manisa milletvekili Erkan AKÇAY 24 Haziran seçimleri sonrası teşkilat ziyaretleri için Alaşehir ve Kula’daydı. MHP ilçe teşkilatlarında partililerle bir araya gelen Akçay seçim sonuçlarını değerlendirdi ve yeni dönemde MHP’nin çalışma gündemini açıkladı. MHP’li Akçay “Yeni dönemde en önemli gündem başlıklarımızdan birisi, Cumhur İttifakı protokol metninde yer aldığı şekliyle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm kurum ve kurallarıyla işler hale gelmesini temin etmektir. Aynı zamanda seçim beyannamemizde yer alan taahhütlerimizin yeni dönemde hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı yapacağız.” dedi.

Açıklamalarında 24 Haziran seçimlerinde milletimiz sandığa giderek her zamanki sağduyusuyla tercihini yaptığına dikkat çeken Akçay “Seçim sonuçları milletimize ve demokrasimize hayırlı olsun. Seçim sathı mahalline girildiği günden 24 Haziran seçim gününe kadar MHP olarak gerek Manisa’da gerekse de ülkemiz genelinde güzel bir çalışma süreci geçirdik. Gece gündüz demeden seçmenimizle buluştuk. Son derece sağduyulu bir şekilde gerçekleşen seçim çalışmalarımızda herkesi kucakladık. Tercihi ne olursa olsun, sandık başına gidip vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimler geride kaldı, artık çalışma zamanı. Memlekete ve millete, güzel Manisamıza görev ve sorumluluklarımızı aşkla yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Açıklamalarında seçim öncesi kurulan ittifaklara da değinen Akçay “15 Temmuz sonrasında, Yenikapı Ruhuyla inşa ettiğimiz Cumhur İttifakı’nı eleştirenler oldu. Bu kişiler seçim döneminde Şer ittifakı olarak Türkiye düşmanlarıyla ve terör örgütleriyle bir araya gelmiştir. Öyle ki HDP’nin barajı geçebilmesi için kendi oylarının azalmasını bile göz önüne alan CHP yönetimi, bölücü terör örgütlerine varana kadar, onların siyasi sözcülerine açıktan destek vermiş ve onların barajı aşarak mecliste yer almalarını sağlamıştır. Bunu da bütün milletimiz görmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş milyonlarca vatandaşımız bundan çok büyük rahatsızlık duymaktadır. Bu rahatsızlığı seçimlerden sonra kamuoyuna yansıyan şekilde görmekteyiz.” dedi.

“Siyasetin karası Kılıçdaroğlu’nun alnından çıkmayacaktır”

Akçay açıklamasına şöyle devam etti:

“Seçim öncesinde şer ittifakı kirli pazarlıklar içerisindeydi. İki parti adeta milletvekili pazarı kurmuştu. 15 CHP vekili İP’e kiralanmıştı. Bu işin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde milletvekili transferlerinin demokrasinin yüz karası olduğunu, seçilen kişinin seçildiği partiyi bırakıp başka bir partiden milletvekili olmasını oy aldığı vatandaşlara ihanet olduğunu ifade ederek milletvekili pazarının açılmasını doğru bulmadığını söylemiştir. Oysa seçim öncesinde milletvekili pazarında sergiyi açan kendisiydi. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle adeta kendisini eleştirdi. Bu ayıp onlara yeter de artar. Siyasetin karası Kılıçdaroğlu’nun alnına yapışmıştır ve oradan çıkmayacaktır.”

“MHP olarak önümüze konan bütün engelleri aştık, tüm oyunları bozduk. Ülkemiz üzerindeki bütün karanlık senaryoları yırtıp atarak milletvekili sayımızı arttırdık. MHP’yi yok etmek isteyenler karşısında milli iradeyi bulmuştur. Aziz milletimiz MHP’yi TBMM’nin hem kilit partisi yapmış, hem de denge ve denetleme görevini vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’Lİ AKÇAY:”MHP’yi yok etmek isteyenler karşılarında milli iradeyi buldu”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin