Milletvekili Ahmet Uzer’den Müjde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Ahmet Uzer’den Müjde!

Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK’lerde Değişiklik Yapılması Dair Kanun Teklifinin görüşmelerini TBMM Genel Kurulu’nda önceki gün tamamladıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, kanun ile yasalaşan maddelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ahmet Uzer, “Kanun ile öğrenim kredilerinin gecikme faizinden vazgeçilmesini, 2 bin TL’nin altındaki icra borçlarının hazineden karşılanmasına imkan sağladık. Çatılardaki güneş enerjisinde elektrik üretimine vergi muafiyetini 25 KWdan 50 KW’ya yükselttik. Doğalgaz ve elektrik yardımını vergi ve sigorta priminden muaf tuttuk. Covid-19 çerçevesinde yazılan sokak kısıtlaması ve maske cezalarına af getirdik. Tip ve Diş hekimliği son sinif öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme sağladık. Yaşlı ve engelli aylıklarındaki yersiz ödeme kaynaklı alacakların terkini sağladık. Varlık yönetim şirketlerine devredilen 2 bin 500 TL’nin altındaki borçları tasfiye ettik. Kur Korumalı Mevduat uygulamasını 1 yıl daha uzattık. Karşılıksız çek ve protestolu senetler için sicil affı getirdik. Vatandaşlarımızı ilgilendiren bu düzenlemelerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gaziantep Haberler      Gaziantep Son Dakika     Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Ahmet Uzer’den Müjde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin