Milletvekili Dr. Derya Bakbak’tan Mevlid-i Nebi Gecesi mesajı

featured
Dr. Bakbak'ın Anneler Günü Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, Mevlid-i Nebi Gecesi dolayısıyla mesaj yayımlayarak “Mevlid-i Nebi Gecesi’nin tüm İslam âlemine barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum” dedi.

Mesajında Mevlit Gecesi’nde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in dünyaya teşrifi ile yeni bir dönemin başladığını belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, “İnşallah Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in yolunda yürümeye, O’nu anlamaya, O’nun gibi yaşamaya çalışırız. Mevlid-i Nebi Gecesi muhasebe etmek için her birimiz için büyük bir fırsattır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak mesajının devamında şunları kaydetti: “Bizim dinimiz öldürmeyi değil yaşatmayı emrediyor.” AK Parti olarak her zaman mazlumdan yana olduk, zalimlere karşı durduk. Zulümden kaçanlarla her daim ekmeğimizi bölüştük. Dün olduğu gibi bundan sonra da zulme karşı mazlumun yanında olup, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek için durmadan çalışacağız. Dünyanın neresinde bir zulüm varsa onun sona ermesine, insanlığın huzur bulmasına vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Mevlid-i Nebi Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

Milletvekili Dr. Derya Bakbak’tan Mevlid-i Nebi Gecesi mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Dr. Derya Bakbak’tan Mevlid-i Nebi Gecesi mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin