Milletvekili Erdoğan: “Türklüğü ile hep gurur duymuştur”

featured
Çetintepe Barajının yüzde 99’u tamamlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Erdoğan: “Türklüğü ile hep gurur duymuştur”

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde rahmetle ve şükranla anıyoruz. Gaziantep Haber

Mustafa Kemal Atatürk, Tarihte büyük devletler kuran ve yüksek bir medeniyet seviyesine sahip olmuş Türk milletinin büyüklüğüne inanmış ve Türklüğü ile hep gurur duymuştur.

Cumhuriyetimiz, milletçe refah ve özgürlüğümüzün en büyük teminatıdır. Çok ağır bedellerle kazanılan Cumhuriyetimizi korumak, sahip çıkmak ve Mustafa Kemal Atatürk’ ün ilkelerini iyi anlamak için bizlere büyük görev düşmektedir. Bu görev Ülke bütünlüğünün korunması için millî birlik ve beraberliğe önem veren, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, akılcı, bilimci ve yeniliklere açık, eşitlikçi ve tam bağımsız modern toplum düzeninin oluşmasını sağlayan sorumluluk bilinciyle durmaksızın çalışmaktır.

Atatürkçülük, aklın ve bilimin rehberliğinde Türk milletini çağdaşlaştırmayı amaçlar. Türk milletine, milli kimliğini kaybetmeden dünya milletleri arasında hak ettiği yeri kazandırmayı hedef alır. Atatürkçülük, Türk milletinin güven ve huzur içinde yaşamasını hedef alan bir dünya görüşüdür.

Bu duygularla Türk milletinin yetiştirdiği unutulmaz kişilikler arasında yer alan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Erdoğan: “Türklüğü ile hep gurur duymuştur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin