Milletvekili Koçer: “Polisgücü, Türkiye’nin gururu”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı, yurt içinde ve yurt dışındaki başarılarıyla takdir topluyor. Son iki yıl içerisinde Türkiye’ye 6 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran ve katıldığı ulusal yarışmalarda sürekli şampiyonluk kupasını Gaziantep’e taşıyan Gaziantep Polisgücü kadın ve erkek hokey takımları 2019 yılında da üç ayrı Avrupa Şampiyonluğu için yarışacak.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Polisgücü Spor’un başarıları ile gurur duyduklarını söyledi. Koçer, hokeyin dünyada en çok seyirciye sahip spor dalları arasında yer aldığını belirterek, “Gaziantep Polisgücü Hokey Kulübümüz bu dalda şehrimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ediyor. Türkiye’ye Avrupa şampiyonluğu da dahil çok sayıda kupa kazandırdılar. Başta kulüp başkanı Mehmet Kaplan olmak üzere, teknik heyeti ve tüm sporcuları kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Sporun şehirlerin ve ülkelerin tanıtımında da önemli rolü bulunduğuna dikkat çeken Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Gaziantepliler Destek Olmalı

Milletvekili Koçer: “Polisgücü, Türkiye'nin gururu”

“Tanıtım ve turizm kent ve ülke ekonomileri için çok önemlidir. Gaziantep olarak son yıllarda turizmi de ön plana çıkarmaya başladık. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in turizm konusunda çok güzel çalışmaları oluyor. Sporun da turizme katkısı büyüktür. Çünkü, spor kulüplerinin başarıları kentlerinin ve ülkelerinin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Gaziantep Polisgücü Hokey Kulübü de yurt içinde ve Avrupa’da büyük başarılara imza atarak Gaziantep’i ve Türkiye’yi tanıtıyor. Gaziantep olarak bizlere bu sevinci yaşatan, şehrimizin adını yurt içinde ve dışında duyuran Polisgücü’ne teşekkür ederken, tüm Gazianteplileri bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum.”

2019 yılında üç Avrupa Şampiyonasına katılacak

Son iki yılda Türkiye’de 5 Avrupa Şampiyonluk kupası kazandıran Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımlarının 2019 yılında üç ayrı Avrupa Şampiyonluğuna katılacağı ifade edilirken Başkan Mehmet Kaplan yaptığı değerlendirmede takımın her başarısı Türkiye için uluslararası arenada artı puan oluşturduğunu ifade ederek takıma gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Kaplan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer’e de teşekkür ederek “Sayın Milletvekilimiz takımımızla yakından ilgilenmektedir. Gaziantep milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Takımın elde ettiği her başarı yükümüzü daha çok arttırıyor. Bugün Türkiye’nin Avrupa Süper Ligine çıkışını sağladık. 2019 yılının başında Hırvatistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Trophy liginde ilk kez oynayacağız. Bugüne kadar hiçbir Türk takımı bunu başaramamıştı. Haziran ayında kadın takımımız Ukrayna’da, erkek takımımız da Gaziantep Polisgücü Spor ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonasında yarışacak. 2019 yılında da üç ayrı Avrupa Şampiyonasını kazanacağımızı umuyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Koçer: “Polisgücü, Türkiye’nin gururu”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin