Milletvekili Nejat Koçer’in 15 Temmuz Mesajı

featured
Milletvekili Koçer'in 2022 yılı bütçesi görüşmesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Nejat Koçer’in 15 Temmuz Mesajı

Türkiye, beş yıl önce  milletimizin canına ve  ülkemiz demokrasisine  kast eden hain bir darbe girişimine maruz kalmıştır.

Bölgesinde ve dünyada her geçen gün daha fazla söz sahibi olan ülkemizin, güçlenen ekonomisini, büyüyen ve gelişen sanayisini, gelişen ve kurumsallaşan demokrasisini kabullenemeyen hainler ve onlarla işbirliği içinde olan yapılar, aralarında yüce Meclisin, Cumhurbaşkanlığının da olduğu kurumları hedef almış, 2193 vatandaşımız gazi, 251 vatandaşımız şehit olmuştur. Aziz milletimizin güçlü ve sarsılmaz iradesini hesaba katmayarak devleti ele geçirmeyi amaçlayan hain terör örgütü FETÖ, o gece; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle sokaklara dökülen milyonların yeni bir destan yazmasını önleyememiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara dolan vatandaşlarımız, üzerlerine doğrultulan silahlara karşı bedenlerini siper etmiş , ölüme meydan okumuştur.  Milletimiz, atılan bombalara rağmen  darbecilere teslim olmamış, birlik ve beraberlik içerisinde hükümetine ve ülkesine sahip çıkarak bu hain darbe teşebbüsünü bertaraf etmiştir. Ülkemize ve milletimize karşı hain emelleri için darbe planlayanları ve arkalarındaki destekçilerini bir kez daha lanetliyorum.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ülkemizin birliği, devletimizin bekası için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Nejat Koçer’in 15 Temmuz Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin