Milletvekili Nejat Koçer’in 23 Nisan Mesajı

featured
Milletvekili Nejat Koçer’in 23 Nisan Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Nejat Koçer’in 23 Nisan Mesajı

Kurtuluş Savaşı’nı başlatan ve Cumhuriyetin ilanına giden yolun kilit taşlarını döşeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümü kutlu olsun.
Milletin bağımsızlığını ve devletin bekasını sağlayacak tüm tedbirleri almak ve  uygulamak üzere olağanüstü yetkilerle 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi o günden itibaren milli iradenin tecelligahı olmuş, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu tüm dünyaya ilan etmiştir. Türk milletinin egemenlik aşkının sönmeyecek ateşini yakan Türkiye Büyük Millet Meclisi , bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin yıkılmayacak kalesidir. Onu sonsuza kadar savunacak ve yüceltecek olan ise bugünün çocuklarıdır. Bizlere bağımsız bir vatan, yeni bir tarih bırakan aziz şehitlerimizin ve fedakar gazilerimizin evlatlarına, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza adanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanıdır. Milletçe geleceğe umutla bakmamızı sağlayan çocuklarımıza; eğitim ve sağlık gibi sahip oldukları tüm temel  haklardan en iyi biçimde faydalanacakları  parlak bir gelecek inşa etmek  en temel önceliğimizdir.
Gazi Meclisimizde Gazi Şehrin milletvekilliğini yapmanın gururuyla; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehit ve gazilerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan tüm Meclis üyelerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı kutluyorum.”
https://youtu.be/17RyUxB4TgA

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Nejat Koçer’in 23 Nisan Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin