MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞNaime Durdu Doğmuş Anaokulu öğrencileri Altı Nokta Körler Derneği işbirliği ile “ Farklılıklara saygı” etkinlikleri düzenliyor.

“Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün koordinasyonunda yürütülen “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında Gaziantep genelinde yüzlerce okul öğrencileri çalışmalarını sürdürüyor.

“Değerler Projesi”   kapsamında Naime Durdu Doğmuş Anaokulu, Altı Nokta Körler Derneği ile işbirliği ile  “farklılıklara saygı” etkinlikleri kapsamında çocukların engelli bireylere dair olumlu bir bilinç kazanmaları amacıyla engellilere saygı çalışması yapıldı. Altı Nokta Körler Derneği’nde görme engellilerle birlikte güzel vakit geçiren Naime Durdu Doğmuş Anaokulu öğrencileri, görme engellilerin yaşadığı zorlukları ve çektikleri sıkıntıları yerinde inceleme ve dinleme fırsatı buldu.

Öğrenciler yaşamın içerisinde farklı yaşamları tanımaları ve onlarla birlikte uyum içerisinde yaşamayı bu tür projelerle çok daha kolay ve yerinde öğreniyor.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin