Mizore Home Gaziantep’te hizmete açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mizore Home Gaziantep’te hizmete açıldı

Ev tekstili ve zücaciye sektöründe faaliyet gösteren Mizore Home, Osmangazi Mahallesinde muhteşem bir açılışla Gazianteplilerin hizmetine girdi. MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa iş, spor, siyaset ve sanat dünyasından da renkli simalar katıldı. Mizore Home Gaziantep’te hizmete açıldı

Görkemli bir törenle hizmete açılan mağazada, zengin ürün yelpazesi ile katılımcıların büyük beğenisini kazanan Mizore Home, ev tekstili ağırlıklı ürün çeşitlerinden oluşan mağazanın açılışı pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı. Gaziantep Haber

Sedat Zorer ve Eray Erbükücü ortaklığıyla hizmete açılan mağaza daha ilk günden yoğun ilgi görmeye başladı. Seçkin ve Türkiye genelinde tanınmış markaları Mizore çatısı altında buluşturan Sedat Zorer ve Eray Erbükücü yaptıkları ortak açıklamada Gazianteplilere tekstil ve zücaciye alanında yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini söyledi. İlginin yoğun olmasından duydukları memnuniyeti belirten Zorer ve Erbükücü, “Bugün Osmangazi Mahallesi’nde hizmete açtığımız Mizore Home tüm Gaziantepli hemşerilerimize hayırlı olsun. Böylesi bir mağazayı Gaziantep’e kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ekonominin azda olsa zorlandığı bu dönemde hem ekonomiye hem de şehrin istihdamına katkı sunma adına bizde varız diyor ve taşın altında elimizi koyuyoruz.

Osmangazi Mahallesi sakinleri ve tüm Gaziantep halkına sunacağımız uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile şimdiden heyecanlıyız. Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Mağazanın açılış töreninde konuşma yapan Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bu ülke bizim. Bu ülkeye bizim güvenmemiz lazım. Rabbim bu işletme sahiplerine de dürüst, düzgün ve doğru bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım Halil İbrahim bereketi versin. Güzel bir markanın altında güzel bir mağaza kurmuşlar. Marka şehir Gaziantep’e böylesi değerli bir mağaza kazandırdıkları için Sedat Zorer ve Eray Erbükücü kardeşlerime teşekkür ediyorum “dedi.

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mizore Home Gaziantep’te hizmete açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin