MOBİLYA FUARI ÇARŞAMBA GÜNÜ KAPILARINI AÇIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MOBİLYA FUARI ÇARŞAMBA GÜNÜ KAPILARINI AÇIYORGaziantep Ticaret Odası ve Erexpo Fuarcılık A.Ş işbirliğinde düzenlenen Gaziantep Mobilya Fuarı 19 Kasım Çarşamba günü kapılarını açıyor.

MOBEF-Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. MOBEF süresince sektörün ülkemizde ve yurtdışında yaygın olarak faaliyet gösterdiği bölgelerden yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla “Pazara Yakınlık İlkesi” öne çıkacak ve Gaziantep Mobilya Sektörüne yeni pazarlar yaratılması için fırsatlar sektöre ve katılımcılara sunulacak.

Fuarın Gaziantep mobilya sektörüne yeni pazarlar yaratılması için önemli fırsatlar sunacağını belirten Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Fuarlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayram Sarıca şunları kaydetti : “GTO olarak şehrin ve üyelerimizin hizmetine sunduğumuz projelerden biri olan Gaziantep Sektör Fuarları Projemiz kapsamında düzenlediğimiz MOBEF 19 Kasım günü kapılarını açıyor. Mobilya sektörüne yönelik Gaziantep’teki ilk ihtisas fuarı olan MOBEF inanıyorum ki Gaziantep mobilya sektörünün adını ulusal ve uluslararası arenada güçlü bir şekilde duyuracak, yeni pazarlar bulmasına fırsat yaratacak. 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuar Türk Mobilya sektörünün önemli fuarlarından biri olacak.”

MOBEF kapsamında 10 ülkeden 136 firma ve temsilciliğin katılımcı olarak yer alacağını belirten Erexpo Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Erdal Usta ise 50 ülkeden 1000’i aşkın yabancı ziyaretçinin fuar için rezervasyon yaptırdığını söyledi. Usta, “Gaziantep’te ilk kez düzenlenecek fuarda 20000 civarında profesyonel ziyaretçi hedefleniyor. 5 gün boyunca açık kalacak olan fuarda Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi tarafından hazırlanan etkinlik kapsamında tanınmış mimar ve tasarımcılar ağırlanması bekleniyor” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MOBİLYA FUARI ÇARŞAMBA GÜNÜ KAPILARINI AÇIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin