MÖP ÇATAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÖP ÇATAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katı Atık Ayrıştırma projesi MÖP’ün tanıtımını yapmak üzere okullara giden Möp Çatan, burada öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Möp Çatan, çocuklara Möp’ü anlattı.

ÖĞRENCİLER MÖP ÇATANI ÇOK SEVDİ

MÖP projesi ile doğayı daha temiz hale getirmek, ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve insanları bu konuda bilinçlendirmek için harekete geçen Şehitkamil Belediyesi, yeni başlattığı Möp Çatan, uygulamasını okullarda öğrencilere tanıtmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun da katılımıyla Özel Seçkin ilköğretim okulu öğrencilerine MÖP’ü anlatan Möp Çatan, özel kostümü, sempatik hareket ve tavırlarıyla kısa süre içinde öğrencilerin sevgilisi haline geldi. Öğrencilere görsel sunum eşliğinde çöpleri nasıl ayrıştırmaları gerektiğini anlatan Möp Çatan, sunumdan sonra çöplerin ayrıştırılarak atılmasını uygulamalı olarak tatbik etti. Programın ardından Möp Çatan’ın etrafını saran çocukların kimisi hatıra fotoğrafı çektirirken kimisi de merak ettiklerini sordu.

MÖPLER MÖP KUTUSUNA ÇÖPLER ÇÖP KUTUSUNA

Möp Çatan’ı çok beğendiklerini söyleyen öğrenciler, “Şehitkamil Belediyesi okulumuza Möp Çatan’ı getirerek bizlere MÖP’ü tanıttı. Bizler Möp Çatan’ı çok beğendik. Ona sorular sorarak fotoğraf çektirdik. Möp Çatan, sayesinde çöplerin nasıl ayrıştırılacağını öğrendik. Bundan sonra bizde çöpleri ve möpleri ayrıştırarak atacağız” dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MÖP ÇATAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin