MORBONCUK, SAADET PARTİSİNE KATILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MORBONCUK, SAADET PARTİSİNE KATILDI Gaziantep Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda eğitim camiasından Saadet Partisine katılanlara rozet takıldı.

Saadet partisi tarafından haftalık düzenlenen toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Hayri Kamalı, Saadet Partisine bir nefer gibi çalışmaya gelen eğitimciler bizi mutlu etmiştir diyerek katılımların devam edeceğini belirtti. Kamalı “Yaklaşan yerel seçimlerde eğitimci arkadaşlarımızın deneyim ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bugün burada emekli olan eğitimcilerimiz, Saadet Partisi’nde bir nefer gibi çalışmak üzere geldiler. Öncelikle yuvanıza hoş geldiniz demek istiyorum. Partimiz ve Türkiye için hayırlı olur inşallah” dedi.

Saadet Partisi saflarına katılan, eğitim camiasının çeşitli kademelerinde görev yapmış Mustafa Morboncuk’a saadet rozetini Saadet Partisi Gik üyesi Mehmet Bozgeyik taktı.

Bozgeyik, “Bu davada ne kadar şükretsek azdır. Görevim icabı illeri geziyorum Suriyeli kardeşlerimizle bire bir konuşuyorum. Barış geldi ne olacak? Cevap; “Irak’ta ne olduysa Suriye’de de o olur” diyorlar. Her gün bombalar patlıyor. Binlerce kadına tecavüz edildi. Çocuklar öldü. Bunların vebali bizi bu yola sürükleyenler savaş çığırtkanlığı yapanlardır” dedi. Mustafa MORBONCUK hoca ise yaptığı konuşmada MSP’den bu yana milli görüşe hizmet etmek içimde bir ukteydi. Şimdi emekli oldum ve buradayım. Bana ne görev verilirse bir nefer gibi 24 saat çalışmaya hazırım. İnşallah sizlere faydalı olurum” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan gecede  birçok emekli ve eğitimci Saadet Partisi saflarına katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MORBONCUK, SAADET PARTİSİNE KATILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin