Moto kuryelere bayram hediyesi

featured
Moto kuryelere bayram hediyesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moto kuryelere bayram hediyesi

Hızlı teslimat sektörünün önde gelen markalarından Vigo, 21 Haziran ‘Dünya Motosiklet Günü’ kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte moto kuryelere motor yağı dağıttı. Firmanın işe alım merkezi önünde moto kuryeler tarafından uzunca kuyruk oluştu. Diğer markalarda çalışan kuryelerin de katıldığı etkinlikte, bini aşkın kurye yer aldı. Her yıl ‘Dünya Motosiklet Günü’nü kutladıklarını belirten moto kuryeler, motor yağını aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

“Her markada çalışan moto kuryeler motor yağlarını alabiliyor”

Vigo’nun Dünya Motosikletler Günü’nü kutladıklarını belirten moto kurye Feridun Muşuk, “Her sene böyle etkilinler oluyor, bizlerde katılıyoruz. Her markada çalışan moto kuryeler, buradan motor yağlarını alabiliyor” şeklinde konuştu.

“Motor yağımızı aldık mutluyuz”

Dünya Motosikler Günü’nü kutladığını belirten moto kurye Safiye Öztürk, “Bizde bu vesileyle buraya geldik motor yağımızı aldık mutluyuz” dedi.

“Bu tarz etkinlikler bizim için önemli”

Her sene olduğu gibi bu senede Dünya Motosikletler Günü’nü kutladıklarını ifade eden moto kurye Osman Sayar, “Bu tarz etkinlikler bizim için önemli. Şirketimiz bizi unutmadı tüm moto kuryeler buradan yağlarını alabilirler. Moto kuryelerin kask eldiven gibi ekipmanlarını takmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Moto kuryelere bayram hediyesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin