Mucize Bebek Ölmedi, Hayata Tutundu, Büyüdü ve Yazar Oldu

featured
Mucize Bebek Ölmedi, Hayata Tutundu, Büyüdü ve Yazar Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mucize bebek ölmedi, hayata tutundu, büyüdü ve yazar oldu

Ömer bebek, soğuk bir kış günü, beyin kanaması ve kalbinde yedi delikle doğdu. 86 gün yoğun bakımda kaldı. Doktorların “Ölümünü bekliyoruz” dediği Ömer bebek, yoğun bakımdan çıkmayı başardı. Serebral palsi tanısıyla ailesine kavuşan Ömer, büyüdü. Hayal dünyasının kapılarını asla kapatmayan Ömer, annesinin de teşvikiyle 14 yaşında ilk kitabını yazdı. Lise birinci sınıftaki yazar M. Ömer Güngören’in Derviş Aldanması isimli romanı tükendi ve bugünlerde ikinci baskısı yapılıyor.

MİSTİK ÖĞRETİLER

Tasavvufa ve tarihe meraklı genç yazar M. Ömer Güngören, Çalıkuşu Yayınları’ndan çıkan romanında, eşkıyalardan kaçarken ormanda kaybolan ve yolu bir dergâha düşen gencin hikayesini anlatıyor. Güngören, modern mistikler için yazdığı romanda, mistik yolculuğa başlamaya hazır olanlar ve kendi başlarına yola çıkanlar için ilham verici iç görüler sunuyor. Modern hayata karşı mistik gelenekleri yeniden keşfetmemizi sağlayan Güngören, ormanda çıktığı maceranın ardından etrafındaki dünyaya karşı beklenmedik bir bakış açısı kazanarak mistik bir bilgelikle geri dönüyor.

Mucize Bebek Ölmedi, Hayata Tutundu, Büyüdü ve Yazar Oldu

Gençlerin manevi detoks niyetine okuyabileceği roman, ruhsal deneyimin, sınırsız huzurun, neşenin, sevginin ve daha fazlasının doruklarına ulaşmak için yaşamınızı dönüştürmenin yolunu gösteriyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mucize Bebek Ölmedi, Hayata Tutundu, Büyüdü ve Yazar Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin