MUHAMMED DEMİR,E BAŞARILI OPERASYON

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUHAMMED DEMİR,E BAŞARILI OPERASYONGeçtiğimiz haftalarda Kayserispor ile oynanan maçta dizinden sakatlanan, Gaziantepspor’un başarılı forvet oyuncusu Muhammed Demir, Medical Park Göztepe Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdi.

Prof. Dr. Mustafa Karahan ve Medical Park Göztepe Hastanesi Ortopedi ekibinin birlikte gerçekleştirdiği operasyonun başarılı geçtiği öğrenilirken genç oyuncu geçtiğimiz günlerde taburcu edildi.

Kayserispor maçında oyuna girdikten dakikalar sonra talihsiz bir sakatlık geçiren genç futbolcunun çapraz bağlarında yırtılma meydana geldiği 4-5 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Operasyon sonrasında evinde istirahat eden futbolcuyu arkadaşları ve kulüp yönetimi de geçmiş olsun dileklerini ileterek yalnız bırakmadı.

Bu arada milli futbolcunun operasyon geçirdiği gün Gaziantep’te yerel bir gazetede; “Muhammed Demir İstanbul Acıbadem Hastanesinde ameliyat oldu” şeklinde haber yapılması üzerine, Medical Park Yetkililerinden yapılan açıklamada Operasyonun, Gaziantepspor’un sağlık sponsoru olan Medical Park Hastaneler Grubuna bağlı Göztepe Hastanesinde gerçekleştirildiği anımsatıldı.. Operasyonunun Prof.Dr. Mustafa Karahan ve Medical park Göztepe Hastanesi Ortopedi Kliniği hekimleri tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MUHAMMED DEMİR,E BAŞARILI OPERASYON

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin