Muhammed Ildız Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhammed Ildız Medical Park'ta sağlık kontrolünden geçtiGaziantepspor’un Nürnberg takımından transfer ettiği orta saha oyuncusu Muhammed İldiz Medical Park Gaziantep Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Gaziantepspor’un ara transfer dönemi sonuna yaklaşırken renklerine bağladığı, Viyana doğumlu 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed İldiz Gaziantep’e geldi ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Genç orta saha oyuncusu Sabah Saatlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesine gelerek burada sağlık kontrolünden geçti.

Gaziantepspor’a 3,5 yıllık imza atan ve daha önce Rapid Wien ile FC Wacker Innsbruck takımlarında forma giyen genç oyuncu, Medical Park’ta Kardiyoloji, Ortopedi, Radyoloji, Dâhiliye, Genel Cerrahi, KBB ve Göz Kliniklerinde muayeneden geçirildi.

Deneyimli oyuncunun sağlık kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmadığı öğrenilirken, takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muhammed Ildız Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin