MÜHENDİSLERE RUHSAT ALIMLARI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÜHENDİSLERE RUHSAT ALIMLARI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİŞahinbey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Aslettin Yıldız ve çalışma arkadaşları İnşaat Mühendisleri Odasında ruhsat alımlarıyla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya İnşaat Mühendisleri ile sektör yetkilileri katıldılar.

İnşaat Mühendisleri Odası toplantı salonunda yapılan toplantıda inşaat ruhsatlarının alınmasında yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. Şahinbey Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Aslettin Yıldız yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde çalıştıklarına dikkat çekerek “ İnşaatların ruhsat alımlarında çeşitli dönemlerde zamanla ilgili sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu sıkıntıların birlikte hareket edilerek çözülmesi bağlamında bir araya geldik. Bizler belediye olarak kanunlar çerçevesinde her türlü kolaylığı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz. Gaziantep’in geleceği için sağlam dayanıklı ve kurallara uygun binalar yapılması konusunda titiz davranmaktayız. Mühendis ve müteahhit arkadaşlarımızda aynı titizliği göstermektedir. Ruhsatlandırma ve ruhsat alımlarının süresi konularında yardıma hazırız” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, ruhsat alımları ve ruhsat alımlarında sürenin kısaltılması konularında  yaşanan sıkıntıların çözümü için oda olarak her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek “ Odamız üyesi arkadaşlarımızın ruhsat konusunda çeşitli zamanlarda yaşadıkları sıkıntıları çözmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Ruhsat alımlarında sürenin kısaltılması bizler açısından çok önemlidir. Belediyelerimizin yetkilileri de bizlere yardımcı olmaktadır. Son dönemlerde çıkan bazı yasalardaki değişikliklere uyum konusunda bazı sorunlar bulunmaktadır. Ancak bu sorunları belediyelerimizle birlikte çözme aşamasındayız. Örneğin Şahinbey belediye içiresin de odamıza ait bir büro talebimiz bulunmaktadır. Açacağımız büroda belediyeye gelen üyelerimiz eksiklerini bu büroda tamamlayarak vakit kaybetmeden işlerini bitireceklerdir. Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için elimizdeki tüm imkânları kullanmaktayız. Yaptığımız girişimler neticesinde ruhsat alımlarındaki sürenin asgariye ineceği konusunda umutluyuz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MÜHENDİSLERE RUHSAT ALIMLARI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin