Muhtarlara kebaplı kutlama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhtarlara kebaplı kutlama

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü muhtarlara kebap ikram ederek, kutladı.
Karapınar Su Gözü Mesire Alanında düzenlenen programa Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Kadir Gökhan Bakan, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Mahmut Şakir Yılmaz, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsileri ile 49 muhtar katıldı. Şite kebapların ikram edildiği yemekte Araban Kaymakamı Ömer Sevgili ve Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, sobet ettiği muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi. Gaziantep Haber
Program sonunda Arabanlı muhtarlar ise, 19 Ekim Muhtarlar Günü‘nde organize edilen yemek programı için Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru’ya teşekkür ederek, ”Kebap gibi bir gün geçirdik. Vatandaşlar da yaptığımız ve yapacağımız hizmetin keyfini sürer. En iyi hizmetleri seçmenimize ulaştırmak için, devletimizle, belediyemizle birlikte çaba sarf etmeye devam edeceğiz. En kötü en kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muhtarlara kebaplı kutlama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin