Murat Çetin’den 24 Temmuz basın bayramı mesajı

featured
Murat Çetin'den 24 Temmuz basın bayramı mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Çetin’den 24 Temmuz basın bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat ÇETİN, basın kuruluşlarımızın özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, sorumlu bir yayıncılık üstlenmelerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Başkan ÇETİN, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “İfade hürriyeti ve basın özgürlüğü, demokrasinin ayrılmaz unsurlarıdır.” değerlendirmesinde bulundu. Başkan ÇETİN, sözlerine şöyle devam etti;

“Gelişmiş demokrasilerde önemli bir kamusal güç olarak kabul edilen basın, toplumun geniş kesimlerini etkileyebilmekte ve yönlendirebilmektedir. Basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri de hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır.”

“Özgür basın demokrasinin olmazsa olmazıdır” diyen Başkan ÇETİN, “Ülkemiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde demokratikleşme ve insan hakları alanında katettiği büyük değişime paralel olarak haber alma ve ifade özgürlüğünde de çok önemli reformlar gerçekleştirerek ilerlemeler sağlamıştır.’’

‘’Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü vesilesiyle, bütün basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Çetin’den 24 Temmuz basın bayramı mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin