Murat Kekilli: “Terör Belası Yüzünden 22 Konserimi İptal Ettim”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Murat Kekilli, Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği konserde hayranlarıyla hasret giderdi. Türkiye’de yaşanan terör olaylarının sanatçıları çok etkilediğine değinen Kekilli, terör sebebiyle son bir yılda 22 konserini iptal ettiğini söyledi.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen konserde açıklamalarda bulunan Murat Kekilli, Zeytinburnu’nda daha önce de konser verdiğini belirterek, “Zeytinburnu’nun çok iyi bir dinleyici kitlesi var, bu gece de her buluşmamızda olduğu gibi hep birlikte coşku dolu bir gece yaşadık” dedi.

Kekilli, konserlerin sanatçılar için önemine dikkat çekerek, “Sanatçılar için albüm yapmak artık oldukça sıkıntılı bir durum çünkü satışlarından bir gelir elde edemiyoruz. Şarkılarımızı internet üzerinden tanıtmaya çalışıyoruz. Konserler sayesinde de hayranlarımızla bir araya geliyoruz.” diye konuştu.

“İNSANLARI BARIŞA YÖNELTECEK SANATÇILARA İHTİYAÇ VAR”

Türkiye’deki terör olaylarının sanatçıları çok etkilediğine değinen Kekilli, terör nedeniyle son bir yılda 22 konserini iptal ettirdiğini kaydetti. Kekilli, müzik sektöründen geçimini sağlayan insanların terör yüzünden zor zamanlar geçirdiğini aktararak, “Sanat camiasına ivedi çözümler getirilmesi gerekiyor. Bizim bu sıkıntılarla değil, müziğimizle uğraşmamız lazım. İnsanlara vereceğimiz mesajlar var ve bu mesajlara bugünkü kadar ihtiyaç duyulan başka zamanlar bilmiyorum. İnsanları barışa, güzelliğe ve iyiliğe yöneltecek sanatçılara, yazarlara ve müzisyenlere çok ihtiyaç var.”dedi.

Zeytinburnu’nda gerçekleşen konserde, salonda farklı görüşten birçok insanın bulunduğuna işaret eden Kekilli, “Herkes aynı görüşü paylaşacak diye bir kaide yok ama müzikle herkes stresini atıyor ve hep birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Kekilli: “Terör Belası Yüzünden 22 Konserimi İptal Ettim”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin