Murat Menteş, Don Kişot Kitabevinde…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Menteş, Don Kişot Kitabevinde…Çağdaş Türk edebiyatının genç kalemlerinden Murat Menteş, son romanı “Ruhi Mücerret”in imza günü için Don Kişot Kitabevinde cumartesi günü, saat 15.00 – 18.00 arası okuyucuları ile buluşuyor.

İlk romanı “Dublörün Dilemması” ile edebiyat çevrelerinde ilgi uyandıran Murat Menteş, ikinci romanı “Korkma Ben Varım ”la roman sanatına özgün yaklaşımıyla edebiyat eleştirmenlerinden geçer not almıştı.

Son romanında Gaziantep’in kurtuluş mücadelesinde yer alan 100 yaşındaki bir Antepli kahramanıyla okuyucularını romanın zengin dünyasında dolaştıran yazar, Don Kişot Kitabevi tarafından düzenlenen 2. İmza Günü etkinliği çerçevesinde okuyucuları ile bir araya gelecek.

30 Mart Cumartesi günü Gaziantep Lisesi yanında, “Kitap insanı, insan dünyayı değiştirir.” sloganıyla kitapseverleri özgün ve nezih bir ortamda kitap ve dergilerle buluşturma iddiasıyla açılan Don Kişot Kitabevi 02 Nisan Salı günü Gaziantepli kitapseverleri Ece Temelkuran’ın son romanı “Düğümlere Üfleyen Kadınlar” ın imza günü etkinliğinde buluşturmuştu.

Murat Menteş, Don Kişot Kitabevinde…

Don Kişot Kitabevinde kitap ve dergi satışlarının yanı sıra kitapseverlere cafe bölümünde sıcak ve soğuk içeceklerin satışı da yapılmakta…

Okuyucuların kitap siparişlerine de cevap veren Don Kişot Kitabevine imza günü ve irtibat için 0342 – 220 1234 nolu telefondan ulaşılabileceği gibi, facebook ve twitter’da kitabevinin adıyla açılmış aktif sosyal medya adresleri üzerinden de ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Murat Menteş, Don Kişot Kitabevinde…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin