MÜSLÜM BABADAN KÖTÜ HABER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÜSLÜM BABADAN KÖTÜ HABERMuhterem Nur, Geçirdiği bypass ameliyatı sonrası karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses’in durumunun kötü olduğunu açıkladı.


Müslüm Gürses’in hayranlarını üzecek haber Gürses’in eşi Muhterem Nur’dan geldi. Gün geçtikçe durumun kötüleştiğini belirten Nur “ Hastalığının ve tedavisinin Üçüncü ayında durum kötüye gidiyor. Her yeri yara içerisinde ve artık ümit kesilmiş durumda! Bu durumda geri dönmesi mucize olur” dedi.


Müslüm Gürses’in doktoru Deniz Şener Muhterem Nur’a katılmadığını belirterek, “Bir hafta önce sıkıntılı bir sürece girdik fakat iki üç gün içinde Gürses’in durumu biraz daha iyiye gidiyor. Böyle bir düşüncede değiliz süreç devam ediyor ve hastalıkla mücadele ediyoruz. İnşallah iyi olacak” dedi.

Yoğun bakımda tedavisi süren Müslüm Babanın iyileşmesini bekleyen dostları , “Eşi acısından olsa gerek böyle bir açıklamada bulunmuş ama biz henüz ümidimizi kesmedik. Muhterem hanım günlerdir bir dakika bile Gürses’in başından ayrılmıyor sevgisi ve hayat arkadaşını kaybetme korkusu onu bir hayli yordu” yorumunda bulundu.

Hayranları ve dostlarının her gün iyileşmesi için dua ettiği sanatçı umarız en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Narkoz Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MÜSLÜM BABADAN KÖTÜ HABER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin