Mustafa Demir yeniden başkan seçildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Merkez İlçe başkanlığının 12. olağan kongresi hafta sonu gerçekleştirildi.

Öğretmen evi konferans salonunda yapılan kongreye Gaziantep MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ve yönetimi, TÜRKAV Başkanı Levent Kürüz, Kilis MHP İl Başkanı Hasan Mısırlıgil ve yönetimi, Kilis Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve yönetimi,Kilis Kadın Kolları Başkanı Sevgi Karabaş ve yönetimi,Kilis MHP il ve belediye Melis üyeleri ve partililer katıldı.

MHP Gaziantep İl başkanı Yard.Doç.Dr.A.Muhittin TAŞDOĞAN’nın divan başkanlığı yaptıgı kongrede mevcut başkan Mustafa Demir yeniden başkan seçildi.

Mustafa Demir , “Muhterem dava arkadaşlarım Ülkücü Türk Milletinin umudur. Demokratik kültürün tüm yönleri bugün bu salona hakim olmuştur. Bu duruş ve bu coşku salondan taşmış ve milletimize umut vermiştir. Bu duruş başını kaldırmaya çalışan fitne amacına ulaşamamıştır. Milliyetçi Hareket Partisine kurulan tuzaklar boşa çıkmıştır. Ülkücü irade seçimini yapmış ve istikrar demiştir” diyerek kongreye katılan partililere teşekkür etti.

Mustafa Demir yeniden başkan seçildi

Kongrenin divan başkanlığını yapan Taşdoğan yaptığı konuşmada, “Kilislilerin yaşadığı sorunlarla Gazianteplilerin yaşadığı sorunlar aynıdır” diyerek Kilis’in en büyük sorununun su sorunu olduğuna dikkat çekti. Taşdoğan, “Kilis’e roket düşerken biz buradaydık, ondan sonrada, bugün de buradayız. Roketler düşerken vali bey abdest alın diyerek halkı telkin etmeye çalışıyordu ancak bilmiyordu ki Ülkücüler her zaman abdestlidir. Gelelim bu güne. Kilis kendi nüfüsundan fazla Suriyeli misafirlerimizi ağırlıyor. Artık misafirlik bitti, sorunlar gün geçtikçe büyüyor. Ancak kimseden ses çıkmıyor. Gaziantep- Kilis etle tırnak gibidir. Sizin sorununuz bizim derdimiz olur değerli Kilisliler. Tüm yaşadığınız sorunların anahtarı bizdedir, Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Milliyetçiler üzerine oynanan tüm oyunlar tüm Türkiye’de boşa çıktığı gibi Kilis’te de boşa çıkmıştır. Bugün burada sukünet içerisinde gerçekleştirdiğimiz kongremize katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Mustafa Demir başkanımıza hayırlı uğurlu olsun dilek ve temennilerimi iletiyorum” dedi.

Kilis İl Başkanı Hasan Mısırlıgil ise yaptığı konuşmada tüm Kilislilere teşekkür ederek yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmaları yapılan kongrede Ülkücü gençler sık sık “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” “ Kerkük TÜRK’tür Türk kalacak” sloganları attı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mustafa Demir yeniden başkan seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin