NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ İSTANBUL’DA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ İSTANBUL’DA“Narkoz Sağlık Dergisi İstanbul Medikal Turizm Fuarında”

İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen, yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 10 bin ziyaretçinin katıldığı İstanbul Medikal Turizm Fuarına katılan “Narkoz Sağlık Dergisi”yoğun ilgi gördü.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteği ve Türk Hava Yollarının sponsorluğuyla açılan İstanbul Medikal Turizm Fuarı, dünya sağlık turizminin profesyonellerini İstanbul’da buluşturdu. Fuara, Türkiye’nin farklı şehirlerinden devlet ve üniversite hastaneleri, özel hastaneler, termal tesisler, spa merkezleri, kaplıcalar, göz, ağız ve diş sağlığı merkezleri, sağlık kuruluşları, sigorta şirketleri, sektörel dernek ve kurumlar ile medya organları katılırken Gaziantep’ten fuara katılan Narkoz Sağlık Dergisi fuarın ilgi odağı oldu.

NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ İSTANBUL’DA

Yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan ve 5.sayısı okuyucularıyla buluşan Narkoz Sağlık Dergisi fuarda bulunmanın yanı sıra fuarda medya sponsoru olmanın da haklı gururunu yaşadı.

NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ İSTANBUL’DA Narkoz Sağlık Dergisi İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya; yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 10 bin ziyaretçinin katıldığı fuarda olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek yaklaşık 1 yıl önce yayın hayatına başlayan Narkoz Sağlık Dergisi olarak ikinci kez fuara katıldıklarını belirterek fuarların kendileri ve Gaziantep için bir şans olduğunu söyledi. Sırakaya; “ İstanbul’da 11-13 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenen Medikal Turizm Fuarı bizim için ve Gaziantep için çok önemliydi. Sağlık Turizminin bölgesel anlamda temsilcisi konumunda olan Gaziantep’i böyle güzide bir fuarda temsil etmek bizi gururlandırdı. Narkoz Sağlık Dergisi olarak kalitemizden ödün vermeden büyük düşündüğümüzü her alanda gösteriyoruz. Yayın hayatına başladığımız bir yıllık süreç içerisinde katıldığımız ikinci fuarda da çok olumlu tepkiler aldık.Fuarda yurtiçinden, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Hollanda, İsveç, Kosova, Libya, Ürdün, Yemen, Irak, Cezayir, İran ve Kırgızistan’dan çok ciddi bir katılım gerçekleşti. Katılımcılar ile bire bir görüşerek Narkoz Sağlık Dergisini ve aynı zamanda Gaziantep’i anlattık. Gaziantep’in sağlık sektöründe son yıllarda yapmış olduğu atılımdan bahsederek, Gaziantep ile Türkiye’de ve ilerleyen dönemlerde de yurt dışında köprü görevi oluşturacak bir yayın organı ihtiyacının Narkoz Sağlık Dergisi ile giderileceğini anlattık.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NARKOZ SAĞLIK DERGİSİ İSTANBUL’DA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin