Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor

featured
Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor

The world now reads Narkoz Health Magazine

Sağlığın nabzını tutan Narkoz Sağlık Dergisi yumpu.com i-Magazine AG’de yayımlandığı süre içerisinde dünya genelinde her dilde okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

İçeriğinde akademik, siyaset, spor, moda ve daha pek çok alanda dergi, makale, sunum, slayt, kitap gibi kaynaklar barındıran site 2019 yılında dünya genelinde en iyi 3 bin site içerisinde yer aldı. Dünyanın en çok okunan dergilerinin yayımlandığı sitede yer alan dergimiz, kısa sürede  11.353 ziyaretçi sayısına,  20 bin okuyucuya ulaştı.

“Narkoz Sağlık Dergisi olarak dünya geneli Yumpu 1.200 kurumsal yayıncı arasında yer almaktan gurur duyuyoruz” diyen Narkoz Sağlık Dergisi imtiyaz sahibi Mezine Sırakaya: “ 20 milyondan fazla okuyucusu bulunan i-Magazine AG platformu olan Yumpu’da yayımlanan dergimizi artık dünya okumaya başladı. Yeni dünya düzeninde medya sektörünün, yazılı yayından dijital yayına geçmesiyle birlikte bizde dergi olarak kendimizi geliştirmenin yollarını arıyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda dergimizi dünya okusun dedik ve YUMPU. Com’a üye olduk. PDF olarak yüklediğimiz dergimiz ilk başlarda dünyanın en çok okunan en ünlü magazinlerinin yanında okunma oranı düşüktü. Ancak bugün baktığımızda sağlık alanında HEALTH MAGAZİNE alanında büyük yol katteti. Gaziantep’te yayına başlayan dergimizi bugün dünya okuyor. Dergimizin Gaziantep Sağlık sektöründe Sağlık Turizmine katkı sunması bizi çok mutlu ediyor. Bugüne kadar dergimizde yer alan iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum” sözleriyle okuyucu kitlesini arttırmanın mutluluğunu paylaştı.

“Narkoz Sağlık Dergisi olarak dijital her platformda dünyaya açılmaya devam edeceğiz” ifadeleriyle sağlık sektörüne seslenen Sırakaya: “İş ortağı olmak isteyen herkes bize ulaşabilir. www.narkozhaber.com sitemizde de yayımlanan dergimizin yeni sayısı çok yakında okuyucularımız ile buluşacak. Gelin hep birlikte büyüyelim” dedi.

The world now reads Narkoz Health Magazine

Narkoz Health Magazine, which takes the pulse of health, continues to meet with its readers in every language around the world as long as it is published in yumpu.com i-Magazine AG.

Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor
Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Narkoz Sağlık Dergisi’ni artık dünya okuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin