Neteera 13 milyon dolarlık B serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neteera Technologies Ltd., 13 milyon dolarlık B serisi finansman turunu başarıyla kapattığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Neteera ve Omega, Neteera’nın teknolojisini Omega’nın sağlık hizmeti işletme ortaklarına sunmak için stratejik bir ortaklığa girdi. Bu son finansman turu ile şirket, temassız hasta izleme çözümünün satışını, üretimini ve dağıtımını hızlandıracak.

Aescuvest Ortağı ve Yatırım Başkanı Sebastian Gührs, “Aescuvest, toplum üzerinde olumlu etkisi olan sağlık hizmetleri gelişmelerini finanse etmeye kendini adamıştır. Neteera’nın yenilikçi teknolojisinin hastaları izleme ve onlara bakım verme şeklimizde devrim oluşturma potansiyeline sahip” dedi.

Omega Healthcare yatırımcılarının Kurumsal Strateji Kıdemli Başkan Yardımcısı Matthew Gourmand, “Neteera ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Teknolojilerini bir tesis test grubuna uyguladık ve operatörlerden olumlu geri bildirimler alarak hastaneye yatışların azaldığını ve hastaların klinik gereksinimlerindeki değişikliklerin erken fark edildiğini vurguladık. Bu teknolojinin, sakinlerine yüksek düzeyde bakım ve rahatlık sağlamaya çalıştıkları için bakıcılara yardımcı olma kapasitesine sahip olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Neteera CEO’su Isaac Litman, “Oyun değiştiren çözümümüzü geliştirmeye ve ölçeklendirmeye devam ederken Aescuvest ve Omega ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Neteera 13 milyon dolarlık B serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin