Nihat Arslan, “Şanlıurfalıların yok sayılması kabul edilir değil”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nihat Arslan, “Şanlıurfalıların yok sayılması kabul edilir değil”

Gaziantep’te 28. Dönem milletvekili adaylarının açıklamasının ardından Şanlıurfalıların liste tepkisi sürüyor.

Gaziantep Halfetililer Derneği, siyasi partilerin milletvekili aday listelerini eleştirerek, Şanlıurfalı adaylara ilk sıralarda yer verilmemesine tepki gösterdi.

Dernek Başkanı Nihat Arslan, siyasi partiler tarafından Şanlıurfalıların yok sayılmasının kabul edilir olmadığını söyledi.

Gaziantep Halfetililer Derneği, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde  50 Bin Halfetili olmak üzere 300 bini aşkın seçmeni bulunan Şanlıurfalıların, siyasi partilerin merkez ve yerel teşkilatları tarafından yok sayılarak parti listelerinin seçilebilecek sıraya Şanlıurfalı milletvekili adayı koymaması bizleri derinden üzmüştür” diyerek açıklama yaptı.

Başkan Arslan, “Halfetililer Derneği olarak siyasi partilerin bu tutumunu ve haksızlığı kabul etmediğimizi bildiririz. Hiçbir siyasi partiden hakkımız olmayan bir şey talep etmiyoruz. Gaziantep’te yaşayan bu şehre hizmet eden Şanlıurfalılar olarak siyasi partilerin aday listelerinde kazanabilecek sıralarda bir aday istememiz en doğal hakkımızdır. Bu hakkımızın partiler tarafından gasp edildiğini düşünüyoruz. Bizler her ne kadar Urfalı isek bir o kadarda Gaziantepliyiz. Burada yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde kentimizin gelişmesi ve büyümesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Siyasi partilerin hemşerilerimizin bu gayret ve çabaları görmezden gelmesi çok manidardır.
28. dönem Gaziantep milletvekili seçimlerinde hangi partiden olursa olsun “Şanlıurfalı” olduğunu söyleyen ve iddia eden hiçbir adayın arkasında olmadığımızı herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nihat Arslan, “Şanlıurfalıların yok sayılması kabul edilir değil”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin