NİKSARLILARDAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA VEFA ZİYARETİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NİKSARLILARDAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA VEFA ZİYARETİNiksar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Niksarlılar tarafından çok sevilen Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı Niksarlılar Gaziantep’te de yalnız bırakmadı.

Niksarlı sivil toplum örgütleri, esnafı, iş adamından oluşan heyet Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı ziyaret ederek, Şahinbey’deki görevinde başarılar diledi. Niksar’dan ayrılırken, Niksarlıların sevgisinden gözyaşlarını tutamayan Uğur Turan, Niksarlıların kendisini ziyaretinde de gözyaşına hâkim olamadı.

Niksar’da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı halkın gönlünde taht kuran Uğur Turan Niksar’dan gelen heyeti kabul etti. Daha sonra Niksarlı heyetle birlikte Gaziantep’in tarihi ve kültürel mekânlarını birlikte gezdi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Niksar Heyeti; Zeugma Müzesi, Botanik Bahçesi, Hayvanat Bahçesini gezdiler. Uğur Turan sonrasında misafirlerini tarihi ve doğal güzellikleri ile insanı büyüleyen Rumkale gezisinde tekne turuna çıktı.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı Ziyarete; Sadullah Karataş başkanlığındaki eğitimci, işadamı, esnaf ve sivil toplum örgütlerinden oluşan “Nadir Çakmak, Şahman Açıkel, Nevzat Gündoğdu, Hasan Şerifler, İsmet Kabakçı, Ömer Çizmeci, Halis Kütükçü ve Gaziantep yaşayan Niksarlı Yazar Hasan Mahir heyete eşlik etti.

NİKSARLILARDAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA VEFA ZİYARETİŞahinbey Kaymakamını ziyaret eden Niksar heyeti Gaziantep’i ve Gaziantep’in tarihi, kültürel turistik değerlerini çok beğendiler.  Heyet başkanı iş adamı Sadullah Karataş “ Niksar’da hizmetleri ile iz bırakan, insani ilişkileri ile insanların gönüllerinde taht kuran değerli kaymakamımız Uğur Turan beyi bizler Niksar’da çok sevdik.  Kendisi Niksar’da ayrılırken bizleri ağlattı. Bizler yeni görevinde kendisine başarılar dilemek ve Niksarlılar adına kendisine teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Daha önce gelmek istememize rağmen iklim koşulları elvermediği için bu ziyareti bugüne yapabildik” dedi.  Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Beyin misafirperverliği ve Gaziantep’in güzelliklerine hayran kalan Niksarlı heyet ziyaretleri sonrasında memleketlerine döndüler.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan kendisini Ziyarete gelen Niksarlılara ve Niksar halkına ince düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Niksarlıları çok sevdiğini onlarla beş yılda çok güzel şeyler paylaştıklarını söyledi. Uğur Turan “ Bizleri unutmayıp kadirşinaslık göstererek ziyarete gelen Niksarlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ülkemize hizmet etmek bizim görevimiz. Halkımızı hiçbir ayrım göstermeden çok seviyoruz. Görev yerimiz değişti ama Niksarlıları ve Niksar halkını unutmadım.” Dedi.

Niksar’dan ayrılırken kendisini çok seven Niksarlıları ağlatan ve ağlayan Uğur Turan ziyaret karşısında duyguların yoğunlaşmasından gözyaşına hâkim olamadı. Sevgi seline dönüşen ziyarette, Kaymakamla birlikte ziyaretçilerde gözyaşına hâkim olamadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NİKSARLILARDAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA VEFA ZİYARETİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin