Nilüfer, Empati İlköğretim Okulu için Sahnede!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nilüfer, Empati İlköğretim Okulu için Sahnede!Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından eğitime katkı amacıyla yapımına başlanan Empati İlköğretim Okulu için Gaziantep’te sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer adeta Gaziantep’i yerinden salladı.

İzleyenlerin büyülendiği ve yıllar öncesine gittiği nostaljik gecede Empati Derneği’ne övgü yağdıran Nilüfer “20 yıl sonra beni Gazianteplilerle buluşturan ve ülke adına güzel şeyler yapan Empati Derneğine teşekkür ediyorum” dedi.

HCR Organizasyon tarafından düzenlenen ve geliri Empati Derneğine bağışlanan Nilüfer Konseri Şehitkâmil Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl temeli atılan Empati İlköğretim Okulu’nun inşasına destek vermek amacıyla sahne alan ünlü pop müzik sanatçısı Nilüfer izleyenleri adeta büyüledi. Konsere Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GAÜN Rektörü Yuvaz Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve çok sayıda davetli katıldı. Gaziantep’e en son 20 yıl önce geldiğini ifade eden Nülifer “Dile kolay tam 20 yıl önce Gaziantep’e gelmiştim. Geçen 20 yıl içerisinde her şey o kadar çok gelişmiş,Gaziantep o kadar çok güzelleşmiş ki hayran kaldım. Bugün Empati Derneği tarafından yapımı sürdürülen Empati İlköğretim Okulu’nun inşasına katkı sağlamak için buradayım. Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği gerçekten çok güzel şeyler yapan, ülkemizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanlar yanında eğitim alanında da gelişmesine katkı sağlayan önemli bir dernek. Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Topçuoğlu’nun şahsında dernek üyelerini kutluyorum” dedi. Yılların eskitemediği sanatçı söylediği nostaljik parçalarla izleyenleri yıllar öncesine götürmeyi başardı. Yüksek sahne performansıyla dikkat çeken Nilfüfer’e konserin sonunda Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu tarafından günün anısına bir plaket verildi. Topçuoğlu Nilüferi kutlayarak “Bizlere unutulmaz bir gece yaşattınız. Yüksek sahne performansınız hepimizi mutlu etti. Yapımına başladığımız Empati İlköğretim Okulu’na sizinde katkılarınız büyük oldu. Derneğim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin geç saatlerine kadar süren konser sonunda ünlü sanatçı Nilüferi ayakta alkışlayan davetliler “Bir daha, bir daha “ sloganlarıyla mutluluklarını dile getirirken izleyicinin ısrarı karşısında istekleri seslendiren Nilüfer“Hepinizi çok seviyorum, sizleri kıramam” diyerek istekleri seslendirdi. Konser sonrasında Nilüfer hayranları ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirme yarışına girdi. Nilüfer hayranlarını kırmayarak onlarla günün anısına fotoğraf çektirdi. HCR Organizasyon tarafından düzenlenen ve geliri Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’ne bağışlanarak yapımı sürmekte olan 24 derslikli Empati İlköğretim Okulu inşaatına katkı sağlayan konser büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nilüfer, Empati İlköğretim Okulu için Sahnede!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin