Nizip’te “Akciğer Sağlığı” Konulu Konferans Düzenlendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nizip’te “Akciğer Sağlığı” Konulu Konferans DüzenlendiGaziantep Üniversitesi “Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitimleri Konferansları” çerçevesinde düzenlenen, “Akciğer Sağlığı” adlı konferansa Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Elbeyli konuşmacı olarak katıldı.

Nizip Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen konferansa; Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarında görev yapan doktorlar, sağlık personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Akciğer hastalıklarını ve bu hastalıkların sebeplerini belirten Prof. Dr. Elbeyli, akciğer hastalıklarının en önemli sebeplerinden birinin sigara olduğunu ifade ederek, buna bağlı olarak ortaya çıkan rahatsızlıklar hakkında bilgi verdi.

Sigaranın toplumdaki en yıkıcı kötü alışkanlıklardan biri olduğunu vurgulayan Elbeyli, sigaradan kurtulmak için toplumun her kesiminin öncelikli olarak bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Elbeyli, sigaranın başta akciğer kanseri başta olmak üzere nefes darlığı, alerjik astım gibi birçok rahatsızlığa zemin hazırladığına dikkat çekti.

Nizip’te “Akciğer Sağlığı” Konulu Konferans Düzenlendi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nizip’te “Akciğer Sağlığı” Konulu Konferans Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin