Nurdağı’nda köyevleri villaları aratmıyor

featured
Nurdağı'nda köyevleri villaları aratmıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nurdağı’nda köyevleri villaları aratmıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yapılan köyevleri villaları aratmıyor.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında yer alan Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde afetin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) koordinesinde yeniden inşa çalışması sürüyor. İlçede yapılan köyevleri görüntüsü, bahçesi ve çevresindeki ormanlarıyla villaları artmıyor.

İnşaatı devam eden evlerin kısa sürede tamamlanıp sahiplerine verilmesi için çalışmalar yoğun olarak sürüyor.

Köy Evleri Saha Şefi Hakan Bilir Nurdağı Mesthöyük’te kaba inşaatların bittiğini belirterek, “Köyevleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Şu an bütün bölgede inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Mesthök köyündeyiz. Burada 17 köyevi var 3 tanesi teslim edildi diğerleri de bitme aşamasına geldi kaba inşaatı tamamen bitti şu an ince işlerdeyiz. İnşallah onlar da en kısa sürede teslim edilecek. Dünyada yapılmış en güvenli köyevleridir. En büyük depremlerde dahi bu binalarda çatlama olmayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nurdağı’nda köyevleri villaları aratmıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin