NURDAĞI’nda su sıkıntısına tankerli çözüm

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

su-nurdagiGaziantep’in Nurdağı ilçesinde su sıkıntısı vatandaşı canından bezdirdi. Nurdağı ilçesinde yıllardır süren su sıkıntısı bayramda da vatandaşların çilesi oldu.

Nurdağı ilçesinde yaşanan su sıkıntısından kurtulmak için tankerle vatandaşlara su dağıtıldı. Ancak vatandaşlar bayram sabahı abdest almak için evde su bulamadık, banyo yapmak sorun, yemek yapmak sorun, bayramda misafirlerimizi ağırlayamadık diyerek yıllardır süren su çilesinin artık bitmesini istedi.

Vatandaşların çilesi bununla da sınırlı değil! Yakın çevrelerden su bulmak için kilometrelerce yol kattetiğini söyleyen vatandaşlar yıllardır yetkililerin su çözümü için kendilerinden süre istediğini ancak hiçbir çözüm üretilmediğini belirttiler.

Taşıma su ile değirmen dönmüyor diyen Nurdağılılar, su sorunun yeni olmadığını yıllardır bu sorunun büyüyerek devam ettiğini söyledi. Nurdağı’nda birçok su kuyusu açılmasına rağmen su ilçenin çilesi olmaya devam ediyor.

“GELEN SÜRE İSTİYOR, GİDEN SÜRE İSTİYOR”

Gazetemizi arayan vatandaşlardan K.E., “Nurdağı’nda yaşayan insanların sesine lütfen kulak verin! Artık dayanamıyoruz, aramadığımız yer kalmadı. Yetkililer sürekli bizden süre istiyor. Ramazan ayını susuz geçirdik, bayramda rezil olduk daha da bu sıkıntı geçecek gibi değil. Buldukları tek çözüm tankerle su dağıtmak oldu. Bu bayram günde bu bize reva mı? Günlerdir musluktan damla su akmıyor. Fatma Şahin aylar önce bize 1 hafta süre verin diyerek gitti ardından belediye başkanımız 1 ay süre istedi şimdi de Şamil Bey 2 ay süre istiyor. Zaten 2 ay sonra kış gelecek. Bizi oyalamaktan vazgeçin.  Biz yıllardır susuzluk çekiyoruz. Böyle giderse biz size süresiz vize vereceğiz” diyerek tepki gösterdi.

TAYYAR 2 AY SÜRE İSTEDİ

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise Nurdağı ilçesinde yaşanan su sıkıntısı için belediye başkanı ile görüştü ve vatandaşlardan su sıkıntısının çözümü için 2 ay, Nurdağı ilçesi Kilit taşı ve yol çalışmaları için ise  2 yıl süre istedi.

NURDAĞI’NDA SU ÇİLESİ BİTMİYOR

2012 yılında da su sıkıntısı çeken mahalleli dönemin Belediye Başkanını İlçe Kaymakamı’na şikâyet ederek su sorunun çözülmesini istemişti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NURDAĞI’nda su sıkıntısına tankerli çözüm

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin