Oflu Hoca’nın Oyuncuları Prime Mall Gaziantep’te Sevenleriyle Buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oflu Hoca'nın Oyuncuları Prime Mall Gaziantep'te Sevenleriyle BuluştuTürkiye’nin en iyi komedi filmlerinden “Sümela’nın Şifresi” ve “Moskova’nın Şifresi” film yönetmeni Adem Kılıç filmin üçüncü serisi “Oflu Hoca’nın Şifresi” film oyuncularıyla birliktePrime Mall Gaziantep’te sevenleriyle buluştu.

Oflu Hoca’nın Şifresi film oyuncularından Eser Eyüboğlu,Çetin Altay,Emin  Albayrak ve film yönetmeni Adem Kılıç’ın katıldığı imza günü ve söyleşide misafirlerden gelen “Oflu Hoca’nın Şifresi” nedir? sorusu ve “filmi iki defa izledim ama gülmekten konuyu anlayamadım” gibi yorumlarlakeyifli anlar yaşandı…

İmza günü ve söyleşi ardından Oflu Hoca’nın oyuncuları tüm sevenleriyle film gösteriminde buluştu.Misafirler film gösteriminin ardından imzalattıkları fotoğraflarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemle farklılık yaratmaya devam eden Prime Mall Gaziantep,Gaziantep halkını sanatçılarla buluşturmaktan keyif aldığını bu tür organizasyonların artacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oflu Hoca’nın Oyuncuları Prime Mall Gaziantep’te Sevenleriyle Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin