ÖĞRENCİLERE MÜJDE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖĞRENCİLERE MÜJDE!Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’ndan ilk 10 öğrenciye burs imkanı!

2013 – 2014 Eğitim – Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan sınavda Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu programlarını kazanıp kayıt yaptıran ilk on öğrenci,  dokuz  ay boyunca aylık 200 Türk Lirası burs almaya hak kazanacak.

Burs almaya hak kazanan ööğrencilerin 9 (dokuz) ay boyunca burs alabilmesinin en önemli şartı ÖSYM sınavında göstermiş oldukları başarıları olduğunu söyleyen Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, burs imkanının öğrencilerin motivasyonunu artırarak daha başarılı olmalarını sağlayacağını ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin istedikleri takdirde okulu gezebileceklerini söyledi.

Prof. Dr. Bağcı, “Meslek Yüsekokulumuz 12 programda eğitim vermektedir. Bu programlardan özellikle Un ve Unlu Mamulleri Teknolojisi, Ayakkabı Tasarım ve Üretim, Kuruyemiş Üretimi ve Teknolojileri, Seramik ve Cam programları Türkiye’deki birçok meslek yüksekokulunda bulunmamaktadır. Okulumuzun bütün programlarında eğitim hakkı kazanan öğrenciler Organize Sanayi Bölgesi tarafından desteklenmektedir. Bütün öğrencilerimiz Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında eğitim almakta ve sanayinin önde gelen şirketlerinde 2 yarıyıl yani 130 gün uygulamalı eğitim almaktadır. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesindeki değerli firmalarda staj yapan öğrenciler, eğitim dönemlerini tamamladıktan sonra staj yaptıkları işletmede işe başlayabilmekte ve okulumuzda almış olduğu eğitim sayesinde istihdam garantisi elde etmektedir. Gaziantep Üniversitesi’ne bağlı olarak ön lisans düzeyinde eğitim veren Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri için yenilik yapmaya devam edecektir” dedi.

ÖĞRENCİLERE MÜJDE!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖĞRENCİLERE MÜJDE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin