Öğretmen adayları içeride aileler dışarıda ter döktü

featured
Öğretmen adayları içeride aileler dışarıda ter döktü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA (İHA) – KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi oturumları bugün başladı. Öğretmen adayları zamanla yarıştıkları sınavda hayalleri için ter dökerken, onları bekleyen aileler de dışarıda ter döktü.

2023 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ’nin (ÖABT) oturumları ile 2023 KPSS İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı bugün yapılıyor. ÖABT saat 10.15 ’te başlarken, 12.45 ’te sona erecek. ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ise saat 14.45 ’te başlayacak ve 16.45 ’te sonra erecek. Adaylara alanlarına bağlı olarak 75 soru için 120 veya 150 dakika cevaplama süresi verildi. Tüm Türkiye ’de olduğu gibi Antalya ’da da öğretmen adayları gelecekleri için ter döktü. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM ’nin internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.

Öğretmen adayları içeride aileler dışarıda ter döktü

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğretmen adayları içeride aileler dışarıda ter döktü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin